Most megyek ki a valóban gyönyörű kolléganőm zöld bugyiját otthagyom.Élvezzetek rá minnél tőbben
Reptéren ma délelőtt valaki?
Miskolc Tiszaújváros között?
Mától hétvégéig Tihany környékén. Kedden a reptéren leszek délután. Privát üzenet várok. Köszönöm.
Autós kaland ma reggel B.maria-Berèny kke.Vki?
Sziasztok ma estére vagy holnap délutántól egész ejjszakaig keresek párt vagy lányt olyan párt vagy lányt aki benne van olyan talalkozoban ahl csak kézzel kenyeztetjuk egymást szombati napon akár szabadban dunaparton is lehet róla szó vagy este autoskaland de szívesen utazom hozzátok is. Péntek este es szombat délutántól estig bezárólag keresek. Pest megye Nógrád megye. Várom jelentkezeseteket mint írtam kézzel történ kényeztetés vagy akár egymás elotti maszti ha csak ennyit szeretnetek vagy csak néznem ahogy szexeltek. Esetleg adnék egy kellemes masszázst. Várom levelezek szép napot
Sziasztok!
Monor most reggel?..
Monor most reggel?..
Péntek este aktív bikákkal kalandoznék népliget,parkolóház,Szépvölgyi …
Kecskeméten vagy környékén valaki most? Helyem van. Utazni is tudok.
Sziasztok!
Tervez feljönni valaki a Turulhoz?
Tervez feljönni valaki a Turulhoz?
Balatonmária +50km pár vagy hölgy?
Sziasztok.
A mai nap budán Hölgy,vagy pár hetero Alapon, 1 laza kis nyári élvezetes kalandocska
A mai nap budán Hölgy,vagy pár hetero Alapon, 1 laza kis nyári élvezetes kalandocska

Péntek délelőtt valaki reptérnél?
Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel és akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék. Pest megye és környékén.
Most szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Szeretnèk olyan hölgy partnert (esetleg párt) találni akivel a hétvégén szabadtéri sportolást vegyíthetnénk egy kis erotikával. Futás, túra, kerékpározás, de akár strandolás is szóba jöhet. Bp.-en és környékén. Ha érdekes lehet számodra, nézd meg az adatlapom, majd ha ez sem ijesztett el, írj ü
Sziasztok!
Reptérnél esetleg?
Reptérnél esetleg?
Párt, hölgyet keresek aki szívesen végig nézne egy masztit.
40es normális testalkatú pasi vagyok.Bp.
40es normális testalkatú pasi vagyok.Bp.
Reptérnél pasi??
M0 mentén nagytarcsától vecsésig? XL