Párok hölgyek most debrecen?
Balatonon vagyunk, Siófok környékén keresünk párt vagy lányt
Mármint a reptéren
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs itt szinte senki pentek este! Érdekes
Kinnt vagytok még?
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem pár vagyok hanem szóló pasi ugyan de ettöl még beszélgethetünk ha van kedvetek? ))
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szép.estet nektek. Ott merre vagytok mert en is kint vagyok! ))
Itt vagy
ok a gubacsi útnál a lidl parkoloba.kinek van kedve egy beszélgetés nélküli kölcsönös szopashoz?
ok a gubacsi útnál a lidl parkoloba.kinek van kedve egy beszélgetés nélküli kölcsönös szopashoz?
Hölgy, Pár Szekszárdon egy kis kaland vagy csak beszélgetés aztán majd alakul....
Reptéren szívesen csatlakoznèk párhoz.
40es normális testalkatú pasi vagyok.
40es normális testalkatú pasi vagyok.
Turul madár nal pár vagy hölgy ?
Kint vagyunk a reptéren pár van kint?
Sziasztok! Kondorosira szoktak járni párok?
Sziasztok! Van innen pár a reptérnél?
Igen arrol hallottam. Lehet most is van meg kéne néznünk?
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 08. 08. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát régebben japán kertnél voltak akciók
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 20:44

Hello. Szoktak lenni láttál mar ott akciot? Mik a tapasztalataid?
Sportos 40 es pasi párt ill szóló hölgyet fogadna normafa környéke ( 12 ker ) sportos 40 es pasi ferfiasabb mérettel kizárólag hetero alapon szép estét mindenkinek

Sziasztok pár esetleg megy fel szépvölgyire szívesen kukolnék írj privatban
Hello. Szoktak lenni láttál mar ott akciot? Mik a tapasztalataid?
(Ez egy válasz newgguser üzenetére (2025. 08. 08. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatabanya ,Komarom ? Pár vagy lány ?