Minket Imike007 szedett rá, vártunk egy órát a semmire...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:55

Igen. De multkor is pl egy Bögöly nevű pár ugyanigy irogatott hogy a reptéren vannak aztán meg sehol. Nevetséges
Pedig lehet előnye is... mi is kintlétünk közben verődtünk nem lebeszélt társaságba az oldalnak köszönhetően
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:50

én ha kint lennék, tuti nem oldalt nézegetném hogy ki irogat, hanem előre lefixalnam ha valaki érdekelne
Fixáld le nyugodtan. De nem ez a lényeg hanem ha le is fixálod nem lesznek ott érted!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:50

én ha kint lennék, tuti nem oldalt nézegetném hogy ki irogat, hanem előre lefixalnam ha valaki érdekelne
A virágos nickel vagy fennt?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 11:23

sziasztok
teamsen van egy kondorosi, szépvölgyi, reptér csoport, akit érdekel írjon rám
Igen. De multkor is pl egy Bögöly nevű pár ugyanigy irogatott hogy a reptéren vannak aztán meg sehol. Nevetséges
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:33

Mennyi kamuzó egyén van itt atyaég.Mitre jó ez? Beirnak ide este is hogy ott vannak a reptéren meg méretes pasit keresnek egy másik beirás-ban aztán meg mikor megkérdezed hogy hol vannan ott a reptéren merre parkoltak le vissza se irnak. Hagyjuk már

Múltkor pont róluk beszéltünk
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:33

Mennyi kamuzó egyén van itt atyaég.Mitre jó ez? Beirnak ide este is hogy ott vannak a reptéren meg méretes pasit keresnek egy másik beirás-ban aztán meg mikor megkérdezed hogy hol vannan ott a reptéren merre parkoltak le vissza se irnak. Hagyjuk már

Ma este 22 órától lesz helyem a x létben kizárólag aktív pasikat keresek akár együtt is jöhettek. Öreg löttyedt faszú pohos vénemberek hagyjanak
Sziasztok!
PÁRok aki jártak már a Kondorosi út végénél, s esetleg társasága is akadt megtenné hogy ír privát üzenetet?!
Csak 1-2 kérdésünk lenne...
Köszi!
PÁRok aki jártak már a Kondorosi út végénél, s esetleg társasága is akadt megtenné hogy ír privát üzenetet?!
Csak 1-2 kérdésünk lenne...
Köszi!
Sziasztok reptéri kifutó van valaki most?
sziasztok!
szopnék a Bp-n egy jót
szopnék a Bp-n egy jót
Szia sziasztok vác es dunakeszi között a dunaparton van kint pár vagy lány? Egy kis beszélgetés napozás esetleg más is szóba jöhet. Ma déltől délután 4ig.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet max pasziv férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nemi juttatás belefér de nem profit keresek.
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nemi juttatás belefér de nem profit keresek.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet max pasziv férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
Autós kalandot keresek Szekszárd és környékén
sziasztok
Sziasztok.
Ma délután Gönyü környékén keresnék. Szabadtéri szexre. Dunapart vagy hajón, szigeten. Minden megbeszélés kérdése. Ha érdekes lehet, írj smile
Ma délután Gönyü környékén keresnék. Szabadtéri szexre. Dunapart vagy hajón, szigeten. Minden megbeszélés kérdése. Ha érdekes lehet, írj smile
Dány környéke?
Privátba írj.
Privátba írj.