Balatonon ma pár vagy lány ?
diszkrét tali este Albertirsa közelében?szabadban!
Róla többen is írták korábban, hogy kamu. Mindenkit kihív és eltűnik. Se levél, se semmi.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok..Van esetleg olyan hölgy aki a délután folyamán partnert keres magának?Helyem van...
Ma este nálam vagy esetleg szépvölgyin aktivak 22 óra után?
Ma este Gyöngyösön leszek. Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Mekkora a max terhelése a Suzuki Ran-nak? Én 89-90 kg vagyok.
Sziasztok.
Komárom-Győr közt találkoznék mostanában. Valaki/k esetleg?
Komárom-Győr közt találkoznék mostanában. Valaki/k esetleg?
Tapasztaltuk. De amíg vártunk, elfoglaltuk magunkat a kocsiban

Dehogynem! Kellenének még hasonlók

Minket Imike007 szedett rá, vártunk egy órát a semmire...
Pedig lehet előnye is... mi is kintlétünk közben verődtünk nem lebeszélt társaságba az oldalnak köszönhetően
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 09. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 14:50

Törölt felhasználó (4772631)
VIP

én ha kint lennék, tuti nem oldalt nézegetném hogy ki irogat, hanem előre lefixalnam ha valaki érdekelne
A virágos nickel vagy fennt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 09. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 11:23
Törölt felhasználó (4772631)
VIP

sziasztok
teamsen van egy kondorosi, szépvölgyi, reptér csoport, akit érdekel írjon rám
teamsen van egy kondorosi, szépvölgyi, reptér csoport, akit érdekel írjon rám
én ha kint lennék, tuti nem oldalt nézegetném hogy ki irogat, hanem előre lefixalnam ha valaki érdekelne
Múltkor pont róluk beszéltünk

Ma este 22 órától lesz helyem a x létben kizárólag aktív pasikat keresek akár együtt is jöhettek. Öreg löttyedt faszú pohos vénemberek hagyjanak
Sziasztok!
PÁRok aki jártak már a Kondorosi út végénél, s esetleg társasága is akadt megtenné hogy ír privát üzenetet?!
Csak 1-2 kérdésünk lenne...
Köszi!
PÁRok aki jártak már a Kondorosi út végénél, s esetleg társasága is akadt megtenné hogy ír privát üzenetet?!
Csak 1-2 kérdésünk lenne...
Köszi!
Sziasztok reptéri kifutó van valaki most?
sziasztok!
szopnék a Bp-n egy jót
szopnék a Bp-n egy jót