Reptéren kint vagyok egy fizetett kurvával. 42 éves.167 cm 65 kg 90 D nagy mellek.
Gyere ha üríteni akarsz!
Gyere ha üríteni akarsz!
Gödöllő, Valkó környékén valaki hokira, cumira?
Reptérnél párok??
Ez jól hangzik
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 16:01

TAXIS!! Keressük azt a jó fej taxist akivel volt 1 kukkolásos kalandunk a reptéren. Autó melleti farokverés, párom szívesen venné ismét.
Szia! Én is megnézélek!
(Ez egy válasz SźőkeCiklon üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél fél óra múlva lesz pár???
Kb 15p múlva igen
(Ez egy válasz gebor03 üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki van innen a repteren?
Én megnézném ahogy csinalod
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Füreden ki hokizna?
M6 Pest Pécs útvonalon vki?
Párok reptéren este 21 után? Szopatnék gumiban
M6 Pest Pécs útvonalon vki?
Gödöllőnél valaki hokira, cumira?
TAXIS!! Keressük azt a jó fej taxist akivel volt 1 kukkolásos kalandunk a reptéren. Autó melleti farokverés, párom szívesen venné ismét.
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 15:59

RAXIS!! Keressük azt a jó fej taxist akivel volt 1 kukkolásos kalandunk a reptéren. Autó melleti farokverés, párom szívesen venné ismét.
RAXIS!! Keressük azt a jó fej taxist akivel volt 1 kukkolásos kalandunk a reptéren. Autó melleti farokverés, párom szívesen venné ismét.
Hello!
Kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot keresek közös hokira,Üllő,Ócsa,Alsónémedi környékéről(autód legyen).
Igényes ápolt vékony de spoertos srác vagyok.Elérhetőséged legyen!
Kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot keresek közös hokira,Üllő,Ócsa,Alsónémedi környékéről(autód legyen).
Igényes ápolt vékony de spoertos srác vagyok.Elérhetőséged legyen!
Győr Komárom. Van valakinek kedve