Ma este dömsödön lightos autós kalandot keresek
Sziasztok. Most délelőtt nő vagy pár esetleg budapest és vonzáskörzetében? Kis kaland,vagy akár csak cuckold....
Sziasztok.Ma hölgy Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén aki kalandozna?
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.( Augusztus 16- ÁN SZOMBATON 13-17 óráig Csempeszkopács és Nemeskolta közt erdős részen amit( fehér ruhával jelzek) autóval szemben erdő szélén tudsz parkolni és lehetőleg úgy hogy mezőgazdasági gépek esetleg tudjanak közlekedni!A fehér ruhánál csak gyalogosan tudsz bejönni az erdőbe és ott Csillogó olajossan fekszek egy pléden...Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az jöjjön.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.
Sziasztok!
Tolna-Baranya megyében keresek hölgyeket, vagy párokat, akik kedvelik az autós témát
Tolna-Baranya megyében keresek hölgyeket, vagy párokat, akik kedvelik az autós témát

Köszi a tegnapi estét reptér kiserdőnél a párnak!
Reptérnél ma délelőtt?
Ma reggel Kmèt ès kke. autós kaland?
Sziasztok!
Ma reggel Orosháza környékén?
Ma reggel Orosháza környékén?
Sziasztok Siófok nyaral valaki Európa Hotel be? Bisex FF? Pár ?vagy Nő?aug 20itt vagyok ..Tali bármikor Ma is
Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok! Debrecenben Augusztus 18 -án este valaki? A Nagyerdő temető és Teva körül? Írj
Szépvölgyin valaki?
Sziasztok! Van pár a reptéren aki ismerkedne ?
Van egy rossz hírem: az időt nem fogod tudni megspórolni. Ha nincs, akkor így jártál, de gondolom azt már tapasztaltad, hogy amit csinálsz, annak semmi értelme.
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (2025. 08. 15. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 23:03

Figyelj haver. Nem emlékszem,hogy téged megszólítottalak volna a topicban. Nem tudom,hogy gondolod,hogy csak random idegen embereket felkérdezel, számonkérsz!!? Moderátor vagy? Ha zavar a kiírás,akkor ez van. Engem is zavar egy-egy írás, de semmi jogom nincs leoltani valakit, mert esetleg nekem nem tetszik amit ír. Tiéd esetleg a terület odakint? Te csinálsz bohócot magadból,hogy mindenkinek beleszólsz a dolgába,ahogy látom a kommentjeidet. Azt majd én eldöntöm,hogy hogyan ismerkedek, de köszi a tanácsot. Nem mindenki olyan időmilliomos,hogy órákat kergetőzzön vagy ácsorogjon kint. Ha válaszol egy pár és meg van beszélve,majd akkor kimegyek,ha nem akkor így jártam. DE KÖSZI a tanácsot haver. Szép estét neked is
Most repternel valaki szopatna?
Reptéren haverommal párt vagy lányt keresünk
30 éves jófej srácok vagyunk
30 éves jófej srácok vagyunk
Sziasztok.Ma este hölgy Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén aki kalandozna?
Reptéren pár?
Mi kint is szoktuk a fórumot olvasgatni, múltkor is pont úgy jött össze a csoportosulás.
De ilyen kangörcsös mitugrászoknak (fél óránként irkálnak, hogy hátha akadnak a csalira), akik mindenki nőjét kúrogatnák, száz hogy véletlenül sem írunk
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 22:53

De ilyen kangörcsös mitugrászoknak (fél óránként irkálnak, hogy hátha akadnak a csalira), akik mindenki nőjét kúrogatnák, száz hogy véletlenül sem írunk

Nyugi, haver! Előtte és utána is teleszemetelted a topicot ezekkel a nagyszerű kérdéseiddel, szóval teljesen mindegy, hol voltál, de azért felhívom a figyelmedet, hogy ma (is) lemaradtál egy jó partiról.
Nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne megérteni 2 dolgot: egyrészt a párok ott helyben szinte tutira nem a telefont nyomkodják és különösen nem otthon ülő vagy kint lévő, de odagurulni sem merő fantompasikra vadásznak. Másrészt ha mégis kapsz valami csoda folytán egy hiteles információt egy adott pillanatban meglévő akcióról, akkor otthonról már esélyed sincs kiérni. Ha meg valaki kint van és még kint is csak telefonon hajlandó kommunikálni, az no comment.
Szóval te tudod, nyugodtan kérdezd majd meg még százszor a jövőben, hogy van-e kint pár, valóban mindenkinek joga van bohócot csinálnia magából!
Nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne megérteni 2 dolgot: egyrészt a párok ott helyben szinte tutira nem a telefont nyomkodják és különösen nem otthon ülő vagy kint lévő, de odagurulni sem merő fantompasikra vadásznak. Másrészt ha mégis kapsz valami csoda folytán egy hiteles információt egy adott pillanatban meglévő akcióról, akkor otthonról már esélyed sincs kiérni. Ha meg valaki kint van és még kint is csak telefonon hajlandó kommunikálni, az no comment.
Szóval te tudod, nyugodtan kérdezd majd meg még százszor a jövőben, hogy van-e kint pár, valóban mindenkinek joga van bohócot csinálnia magából!

Figyelj haver. Nem emlékszem,hogy téged megszólítottalak volna a topicban. Nem tudom,hogy gondolod,hogy csak random idegen embereket felkérdezel, számonkérsz!!? Moderátor vagy? Ha zavar a kiírás,akkor ez van. Engem is zavar egy-egy írás, de semmi jogom nincs leoltani valakit, mert esetleg nekem nem tetszik amit ír. Tiéd esetleg a terület odakint? Te csinálsz bohócot magadból,hogy mindenkinek beleszólsz a dolgába,ahogy látom a kommentjeidet. Azt majd én eldöntöm,hogy hogyan ismerkedek, de köszi a tanácsot. Nem mindenki olyan időmilliomos,hogy órákat kergetőzzön vagy ácsorogjon kint. Ha válaszol egy pár és meg van beszélve,majd akkor kimegyek,ha nem akkor így jártam. DE KÖSZI a tanácsot haver. Szép estét neked is
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 22:53

Nyugi, haver! Előtte és utána is teleszemetelted a topicot ezekkel a nagyszerű kérdéseiddel, szóval teljesen mindegy, hol voltál, de azért felhívom a figyelmedet, hogy ma (is) lemaradtál egy jó partiról.