Sziasztok!
Ma délután Miskolcon és környékén párokkal ismerkednék.
Ma délután Miskolcon és környékén párokkal ismerkednék.
Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Sziasztok !
Valaki délután 6-7 körül Miskolcon vagy tiszalúcon nem szoptatna?
Egy 23 éves srác vagyok , egyébként biszex , és normál testalkatú
Alázatos, akarok és tudok is szopni .
Ebbe persze ha szeretnéd bele tartozik a golyó szopás és a seggnyalás is :3.
És megbeszélés alapján más extrákat is tudok nyújtani :3
(ANYAGIAK KIZARVA)
Illetve helyem nincs és úton leszek szóval csak autóban lenne jó

(ANYAGIAK KIZARVA)

Sziasztok délután este megy ki valaki?
Ma este/éjjel autós kalandra nőt párt keresnék Tamási Dombóvár vonalon.
Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok !
(ANYAGIAK KIZARVA)

(ANYAGIAK KIZARVA)

este vki szabadban?Albertirsa Dánszentmiklós?pasiik is
Ott leszek
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 12:52

( reptér) Ma este 19 óra után keresünk normális igényes kukkolokat Párom megleshető masztizás közben, ha szimpatikusnak talál segit, ki is veri. Legyetek diszkrétek és kulturáltak.
Fotózni mentek, a hölgynél egy akkora objektíves kamera volt, mint egy villanyoszlop.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 13:15

Menj oda hozzájuk normálisan kultúráltan mutatkozzál be és hidd el vagy pozitiv lesz a válaszuk vagy negativ nyilván mindkettöt el kell fogadni!
Miskolc ma Csorbatonal kukkolas? Mi par
Menj oda hozzájuk normálisan kultúráltan mutatkozzál be és hidd el vagy pozitiv lesz a válaszuk vagy negativ nyilván mindkettöt el kell fogadni!
(Ez egy válasz Sexaddicthusband üzenetére (2025. 08. 16. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ma hölgy Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén aki kalandozna? Van hölgy aki benne lenne? Dogs For The Cocks Of Old Strangers
Szürke KiA esetleg innen?
( reptér) Ma este 19 óra után keresünk normális igényes kukkolokat Párom megleshető masztizás közben, ha szimpatikusnak talál segit, ki is veri. Legyetek diszkrétek és kulturáltak.
Sziasztok! Ezt a helyet kell keresni? https://maps.app.goo.gl/d4cHMBCHjggGEUJG6
Sziasztok! Ma este adatlapom alapján kényeztetnék feleséget. Heves megye és környező megyékben.
Lássuk a lehetetlent...
Igényes 33 éves, magas, normális srác keres lányt, hölgyet mai, vagy netán holnapi találkára Budapesten. Szívesen elmegyek érted, szép sportkupém van, élmény vele autózni.

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Sziasztok! Miskolcon kisebb farkú pasi aki szívesen beszállna egy duci feleséggel rendelkező párhoz?! Csak hetero emberek írjanak !