Messzebb is voltam már
Azt a 70 km hamar meglehet tenni, én csak egy bolíntásra várok.
Sziasztok! Szépvölgyin valaki ?
Sziasztok. Szívesen csatlakozom párhoz, többes játékhoz.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2025. 08. 16. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki átutazóban Siófok Pécs között?
Sziasztok !! Hölgy partnert keresek éjszakai kalandozásra … Monor , Pilis környéke esetleg Nyáregyháza jó lenne valaki leszopna.. privi!!
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasikat parokat
Sziasztok! Párt, vagy hölgyet keresünk, normális, ápolt párként. Emailben várjuk a jelentkezőket.
Sziasztok,. Párral, hölggyel találkoznék, szívesen benne lennék izgalmas kalandban. Valakinek lenne kedve hozzá?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Szopnék most Nyiregyen.
Hat jó sokan vártuk!
Reptéren valaki kalandozna? Kint vagyok!
holnap valaki kint lesz kondorosin?
Sziasztok kb 45 perc alatt nem sikerult megtalálni a párt a repteren:( ha valakinek sikerült kérem irja meg hogy kiderüljön hogy csak Én nem ismerem jól a helyet vagy valóban nem is jöttek. Köszönöm
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Ha közelebb lennék bármikor beszállnék hozzátok
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Gépmadár figyelő maglód
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 12:52

( reptér) Ma este 19 óra után keresünk normális igényes kukkolokat Párom megleshető masztizás közben, ha szimpatikusnak talál segit, ki is veri. Legyetek diszkrétek és kulturáltak.
Kecskeméti pár vagyunk