Megyünk Dömsödről Pest felé "stoppost"felvennén
Ne haragudj, csak ugratásból írtam be. Amúgy megy itt is a kamázás sajnos.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:11

Jaaaaa hogy nem.itt a Budapesti mögött? Az más nem láttam az elözményeket beirva!
Jaaaaa hogy nem.itt a Budapesti mögött? Az más nem láttam az elözményeket beirva!
(Ez egy válasz Larsz üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is lehet persze nagy a terület ugye tudjuk jól!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:08

Lehet jó helyre bújtak el...
Kivéve ha a három úriember jelentkezik, hogy ők voltak azok, akik rájuk találtak.

Kivéve ha a három úriember jelentkezik, hogy ők voltak azok, akik rájuk találtak.

Igen, de ők a Szolnoki reptérnél voltak.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:03

Érdekes mert látod azt irta nekem hogy 3 uriember is megtalálta pedig öket ott a reptéren!
Sziasztok. Biztos lesznek olyan pasik akik odamennek hozzátok majd vagy mellétek állnak autoval és várni fognak hogy fogtok e csinálni valamit ugyhogy ne lepödjetek meg! Ha kiszálltok és egymassal elkezdtek foglalkozni azt hiszik mar ugye hogy be aksrtok venni masik embert! De jeleztek nyilván hogy köszi nem és vagy ért a szóból vagy nem ugye! De kellemes estét majd ott nektek ha össze ismerkedtek párral! ))
(Ez egy válasz Kaboca és Baboca üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 12:47

Sziasztok. Meg nem jártunk a reptéren első utunkat tervezzük ma este. Lenne esetleg pár aki tervez kijonn?? Pasikat nem keresünk
Lehet jó helyre bújtak el...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 13:03

Érdekes mert látod azt irta nekem hogy 3 uriember is megtalálta pedig öket ott a reptéren!
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 10:22

Szia,merre??? Mert mindent bejártunk! Éjjel 1 ig voltam kint de semmi!
sziasztok veszprém környékén valaki?

Sziasztok. Meg nem jártunk a reptéren első utunkat tervezzük ma este. Lenne esetleg pár aki tervez kijonn?? Pasikat nem keresünk
Sziasztok!
Kitartóan dugnék most délután!
Dél-Pest megye!Monor és környéke!
Kitartóan dugnék most délután!
Dél-Pest megye!Monor és környéke!
Budapesten ma valaki(k)?

kelenföld valaki?
Mi érdekel?
(Ez egy válasz makosteszta üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 11:03

Kint vagyok, de nem tudom szokott e itt történni valami.
Jónnek-mennek az autók, családok gyerekekkel.
Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ilyenkor akcióba lendül.
Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ilyenkor akcióba lendül.
Kint vagyok, de nem tudom szokott e itt történni valami.
Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ilyenkor akcióba lendül. (Ez egy válasz Tom555 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ilyenkor akcióba lendül. (Ez egy válasz Tom555 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél?
Sziasztok. Ma is stoppost keresünk,de most dömsödről megyünk Pest felé,valamikor délután..
Sziasztok!
Reptéren van most kint valaki?
Reptéren van most kint valaki?
Délután reptérnél egy kis diszkrét móka? XL
sziasztok..ki vinne ki vagy mondana hol varjam fanal dolve..tanga stb..és jon vagy jottok sorban egymas utan aakar anonim is hatulrol..... Bp