Sziasztok. Hatvanban valaki most esetleg?
Ma valaki? Bp. 10,16 ker Naplás tó " kiserdő" pl.....
Helló autós kaland most délelőtt Győr megyében ?
Kint vagyok a reptéri kifutónál szopnék
Párt néznék szex közben minden érdekel nem lennék hálátlan.
Sziasztok!
Reptér ma délelött?..
Reptér ma délelött?..
Üdv, Budapest - Bécs útvonalon ma kaland valaki? Délelőtt vagy délután?
Ma délelőtt Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi aki talizna is hely van 14 óráig rá érek.
Holnap délelőtt Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi aki talizna is hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Sziasztok! Gyàl körül valaki? Szivesen kényeztetnék orálisan.
Bp most leszopna valaki?
Kint vagyunk a reptéren pár vagy pasi van kint?
És szerinted "műsor" közben a telefonjukat fogják titokban nyomogatni, hogy válaszoljanak neked: "Igen, innen vagyunk, gyere már közelebb!"?
Teljesen komolyan kérdezem: milyen választ vársz egy ilyen kérdésre? (Már ha kérdés volt, mert kérdőjelet nem írtál, de gondolom azért az akart lenni...) (Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 20:22

Teljesen komolyan kérdezem: milyen választ vársz egy ilyen kérdésre? (Már ha kérdés volt, mert kérdőjelet nem írtál, de gondolom azért az akart lenni...) (Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok budakalasz omszki parkoló szuzukis pár inen van jó a műsor
Budapesten valamikor esetleg?
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 20-a hajnalban valaki gyöngyös és környékén?
Bandi, ezt fontos volt leirnod
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
40 fölött is érdekes lehet?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 15:54

holnapra is keresek fél 4-re kelenföld környékére szabadtéri kalandokat, google chaten elérhetőbb vagyok, főleg napközben, az oldalon kevésbé vagyok
Oke menjél!
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg te azt sem tudod mit jelent az amit leirsz! De ott a telefonszámom kiirva a profilomon nyugodtan hivjal fel ha problémad van varom a hivasodat lassuk mennyire vagy nagy csávö te aki belém kötsz igy ismeretlenül!
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 20:06

Szerintem te egy önjelölt szánalmas fasz vagy.A tenyérbemászót meg nem én mondtam de egyetértek…