Ma délután Tesco parkolóban Talizzunk párokkal hölgyekkel,írj privit mikor leszel,lesztek ott,
sziasztok!
jövőhéten mindennap már 1 körül legkésőbb kint tudok lenni kondorosi dunaparton, árasztó úton, megkereséseket csak google chaten fogadok, szeretem a public kalandokat
jövőhéten mindennap már 1 körül legkésőbb kint tudok lenni kondorosi dunaparton, árasztó úton, megkereséseket csak google chaten fogadok, szeretem a public kalandokat
Monor , Pilis környéke valaki ?
Szigetszentmiklos? Holgy? Kor alkat fuggetlenul lenne valakinek kedve ossze futni?
Bocsi roszhelyre rosszat irtam
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 13:58

Ma délután Tesco parkolóban Talizzunk párokkal hölgyekkel,írj privit mikor leszel,lesztek ott,
Most van kinn pár vagy valaki?
És most kint vagy?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 14:22

sziasztok!
Reptérnél?
Reptér?
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Szia melyik Tescoba mész?
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 13:31

Ma 19.30-20 óráig megyek a tatai tescoba vásárolni. Vannak itt bátor, igényes pasik? Piros ruhában leszek

Esztergom környékén cumiznék
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen fuvarozom őket! Ma ! Akár csak néző is lehetek! Más helyszín is ok!!
Hétfő reggel 6:30-7:00 közt valaki szopna vagy közös maszti ?
Reptérnél bocs lemaradt
Èn is autoʻzgatok magamban Bp... lassan kinèzek a reptèrre, azutàn M7 Balcsi. Oràlkaland, vagy valami valamerre?
Hetero pasik a reptéren?
Sziasztok
Lesz kint valaki a reptérnél ma 18:30 körül egy kis orálra(pasi)
Lesz kint valaki a reptérnél ma 18:30 körül egy kis orálra(pasi)
Sziasztok! Tervez kijönni nő vagy pár a szépvölgyire? Én egy jó 20 perc és kint leszek

Hölgy partnert keresek Monor környéke aki szívesen kalandozna