Voltunk hancurozni
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 11:28

Tegnap kivitted a szexy csajszit amit ide beirtál hogy 2-3 pasit szeretnél a kényeztetésére?!
Tegnap kivitted a szexy csajszit amit ide beirtál hogy 2-3 pasit szeretnél a kényeztetésére?!
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Repteren valaki? Erdemes kimenni?
Sziasztok!
Veszprémben aktív partnerem keresem.
Veszprémben aktív partnerem keresem.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon pár, vagy hölgy, aki találkozni is szeretne nap közben?
Helló Hölgyek.
Pestről indulva kb. 1,-1,5 óra múlva Balatonra megyek strandolni. Szívesen venném hölgy partner csatlakozását
Pestről indulva kb. 1,-1,5 óra múlva Balatonra megyek strandolni. Szívesen venném hölgy partner csatlakozását

Esete jó lehet !
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (2025. 08. 22. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma ki jön velem délután bicajozni a Tiszatónál indulás Tiszafüredről útközben mindenben benne vagyok
Kamus. Meg volt beszélve a találkozó, aztán felszívódik. Majd ide írogat. Vicc.
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!
4es út..Monor mostanában?
4es út..Monor mostanában?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!Ma egy autós kaland vagy csak kukkolas Sopron és környékén!!Ha érdekel írj

Szegeden keresek férfit autos kalandra hoki vagy orál
Motorral vagyok és kalandozok

Helló! Lehet valakit kukkolni Budán?
Reptér?
Valaki elküldené üzenetben hogy ez a szépvölgyi pontosan merre található?

Nem érdemes az ilyeneknek válaszolni se! Tipikusan azok az emberek akik mikor oda kerülnek véletlenül, 2 perc után magyarázkodnak, hogy ez csak most volt ilyen gyors, amúgy ők a legnagyobb bikák.
Simán szánalmas az ilyen tiszteletlen faszfej! (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 17:11
Simán szánalmas az ilyen tiszteletlen faszfej! (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

előbb egy helyesírás szótárt ajánlanék
főleg hogy nem fogod fel a NEM-et
főleg hogy nem fogod fel a NEM-et
Szépvölgyi parkoloba ma este többes?