Hali, nem haltunk ki.. Csak szerintem én legalábbis azért nem mászkálok ki, mert nem szokott nagy igénybe venni egy hetero srácra nagy igénybe vegyék..
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 09. 13. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kis autós kaland ma?
Ma delutan fekete kisautós paros itt van? Ha igen kerlek irjatok ram. Nagyon szuperek voltatok...
Sziasztok. Battai napokon van most egy vállalkozó szellemű?
Holnap délelött szopnék 9:20-40között a reptéri kifutónál kiserdőnél oldalt fogok állni
Sziasztok mostanában jön fel pár a szépvölgyire?
Ma BP es kornyeke?
Valaki veresegyház vagy környékén kis kalandra?
Miert menjek? ))) Tegnap ott voltam a gömbnél ))
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 09. 13. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Reptérnél ismerkednék.
Reptérnél ismerkednék.
Sziasztok. Párral, hölggyel találkoznék, esetleg lenne kedve valakinek randizni?
Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Miért nem vagy már itt?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 09. 13. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 13. szombat 19:18

Sziasztok.Miert nincs ott egy pasi sem? Ott mindig vannak pedig tudjatok ti is..Majd mennek ugyis ott lesztek egy darabig még!))
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel játszotársat keres 12 ker környéke szép estét mindenkinek

Sziasztok Holnap Délelött Komárom környékén vki?
Mostanában 10-ig bezárólag a Népligetben tartanám a popsimat férfias pasinak!
Sziasztok.Miert nincs ott egy pasi sem? Ott mindig vannak pedig tudjatok ti is..Majd mennek ugyis ott lesztek egy darabig még!))
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 09. 13. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv !
Ma esetleg valaki vagy valakik Tiszaújváros és környékéről ?
pár , hölgy esetleg pasi …
Ma esetleg valaki vagy valakik Tiszaújváros és környékéről ?

Sziasztok!
26 eves srackent ma szivesen meglesnek velem egykoru part valami eldugott helyen.
Irjatok!

26 eves srackent ma szivesen meglesnek velem egykoru part valami eldugott helyen.
Irjatok!

Kinéztünk a reptérre Xpoviékkal.Sehol senki
Hetero fiúk kihaltak