Ma délután Fehérvár Siófok környékén nő vagy pár kalandra?
Szèpvölgyi? Reptèr? Autoʻzgatok... M7?

Sziasztok van kint valaki a reptéren???
Sziasztok
Zala legyében is van ilyen hely? minket a párok lányok érdekelnek.
Zala legyében is van ilyen hely? minket a párok lányok érdekelnek.
Sziasztok, lányok-párok reptér másik oldala, 17.kerulet felől a lovarda környékén most reggel..?
Sziasztok!
Reptér ma reggel?
Reptér ma reggel?
Pentek este 22:00-00:00kozott holgy vagy par a szepvolgyin esetleg? Ha igen akkor keressetek batran! smile
8 körül reptérnél?
Igen
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2025. 09. 19. péntek 04:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma reggel 6-7 között lesz kint valaki a reptérnél?
Haljnalban egy gyors kalandra valaki? Veresegyház?
Reptéren párok most egy kis kalandra?
Sztem rossz terminalon voltál … 2B indulás… ahogy bemész, mindig balra tarts. Ha elérted azt a folyosót, ahol már csak egy ajtó van, akkor vagy jó helyen.
(Ez egy válasz tibusz üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A Liszt Ferenc 2 n nem láttalak.....
Benne vagyok hol merre?
(Ez egy válasz Boxert üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
3as autopályán szopnék most van valaki?
Pentek este 22:00-00:00kozott holgy vagy par a szepvolgyin esetleg? Ha igen akkor keressetek batran!

Irj ram
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 21:56

Pénteken késő este vagy szombaton a Népligetben kalandoznék aktív pasikkal
vasárnap délután keresek Szolnok Bp vonalon kalandra biszex párt, aktív partnert parkolóban-szabadban is
Legközelebb írjatok, ki tudtam volna menni…
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 16:32

Kint voltunk a reptéren, kihasználtuk azt a kevés napsütést ami még van, egy meztelen fotózásra, elment mellettünk 4 autó, de senkit sem érdekelt :(