Szépvölgyin lesz valaki10-12 körűl?
orálhoz keresek partnert szopnék egy jót
Sziasztok!
Régi vágyam, hogy kipróbáljam az autós szexet – izgalmasnak tűnik a helyzet és a helyszín miatt is.
Nekem nincs autóm, ezért olyan partnert keresek, aki szívesen hozza a kocsit, és diszkréten, biztonságosan meg lehet oldani.
Ha van tapasztalatod, szívesen meghallgatnám, milyen helyszínt/megoldást érdemes választani, mire figyeljek.
Nem rohanok sehova, fontos a kölcsönös szimpátia és hogy mindketten jól érezzük magunkat.
Régi vágyam, hogy kipróbáljam az autós szexet – izgalmasnak tűnik a helyzet és a helyszín miatt is.
Nekem nincs autóm, ezért olyan partnert keresek, aki szívesen hozza a kocsit, és diszkréten, biztonságosan meg lehet oldani.
Ha van tapasztalatod, szívesen meghallgatnám, milyen helyszínt/megoldást érdemes választani, mire figyeljek.
Nem rohanok sehova, fontos a kölcsönös szimpátia és hogy mindketten jól érezzük magunkat.
Reptérhez jön valaki?
Esztergom környékén cumiznék
Bocsi, elfelejtettem, hetero...
Sziasztok!
Ma, szombat este kamionos kaland a reptéri körforgóban, vagy később a Fóti Auchan parkolóban?
Ma, szombat este kamionos kaland a reptéri körforgóban, vagy később a Fóti Auchan parkolóban?
Reptéren valaki?
Most valaki 13 ker autós kaland?
Fél1 körül reptéren kalandoznék párral…
Sziasztok
Ha még se lennétek meg én szívesen ki ugrok !
Igényes 40 és hetero pasi (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 09. 19. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még se lennétek meg én szívesen ki ugrok !
Igényes 40 és hetero pasi (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 09. 19. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Egy fuvart valaki,Budapest területen ,extrákkal ?
Üdv taxis
(Hölgyeknek )
Egy fuvart valaki,Budapest területen ,extrákkal ?
Üdv taxis
(Hölgyeknek )
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Még vagyunk egy darabig.
Szia!
Meddig lesztek kint? (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 09. 19. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Meddig lesztek kint? (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2025. 09. 19. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyunk reptér. Pár vagy pasi ?
Én.
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2025. 09. 19. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, rendőrök a reptéren mit vagy kit keresnek?
Sziasztok szépvölgyin van fent valaki inen írj privatban
Reptéren nincs kint pár? Mi kint vagyunk.