Szerda délelőttre keresek aktív srácot pasit aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
#31431 ma 01:47 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)IlikedoggingIlikedogging Sziasztok !Van még ébren kalandvágyó hölgy vagy pár Budapesten? Népliget környékén járok épp autóval ...
#31431 ma 01:47 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)IlikedoggingIlikedogging Sziasztok !Van még ébren kalandvágyó hölgy vagy pár Budapesten?
Sziasztok. Mostanság valaki Pestmegye, Budapest esetleg Veresegyház kis kalandra?
Mostanság keresnénk egy fiatal srácot aki “kukkolná” ahogy párom leszop engem a kocsiba ! Csak kukkolás !
Ma este ki volt kint a repternel?
Van valaki a Szépvölgyin?
Reptéren merre kell keresgelnem hogy talalkozhassak valakivel?

Ujpestrol valaki nem megy mostansag cegled fele?
Reszleteket megbeszelhetjuk
Reszleteket megbeszelhetjuk
Reptér?..
Fehérváron holnap reggel autoskalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fehérvár holnap reggel vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Autós kaland mostanában?
Vecsés..Üllő?
Autós kaland mostanában?
Vecsés..Üllő?
Sziasztok
Reptéren pár esetleg?
Reptéren pár esetleg?
Sziasztok.Holnap délután Pestről megyek Hatvanba 1 embert tudnék vinni.(16.00 után)
Szepvolgyi 22:00 utan vki? Irj uzit
Ezek szerint megtaláltad?
(Ez egy válasz Nekem2006 üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szepvölgyin van innen valaki?
Sziasztok, a Szèpvölgyi parkolò melyik pontosan? Köszönöm
A héten (szerda, csütörtök) ha valaki szeretné, hogy leszopjam - Este meló után 20:15 körül) a Dunakeszi Central Market parkolóban, kocsiban, írjon. Mivel max. 15 percem van (családos vagyok) így kizárólag akkor megoldható. Akinek ez megfelelő, írjon üzenetet.