Szombat délután reptér?
Reptérnél kaland?
Sziasztok!
M0-Reptér környékén kaland?
M0-Reptér környékén kaland?
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este, éjszaka,egy kis finomsággal egybekötve!Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok Budapestről!Valakit,izgat,érdekel ilyesmi?? Privát üzeneteket várok!!
Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este, éjszaka,egy kis finomsággal egybekötve!Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok Budapestről!Valakit,izgat,érdekel ilyesmi?? Privát üzeneteket várok!!
Sziasztok. Dél körül voltam kinn a reptéren és egészen jó volt! Be voltam öltözve női cuccba, az autóm mellett álttam, szóval elég egyértemlű volt, mit szeretnék. Kb egy óra alatt két pasit is lepippantottam. Viszont voltak olyanok, akik csak jöttek-mentek az autójukban, felhúzott ablakkal és csak néztek. Nem álltak meg, nem kérdezek, csak bámultak. Ne zavart, csak tényleg nem értem, ennek mi az értelme.
Pár esetleg,reptéren,vagy szépvölgyin párcserére,kukkolásra ma késő este,éjjel lesz kint? Mert ha van értelme kimennénk!
Mikor lesz a pucsitó meerting megtartva ma? Mennék!
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 14:23

Este viszont a párommal mennék.
Pucsit és lehet dugni ha szimpi vagy neki ha nem akkor csak nézni
Reptér?
Hello. Ti voltatok már ott a reptérnél ezekszerint! És este ilyen hüvősebb idöben is pucsitana a párod?
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 14:23

Este viszont a párommal mennék.
Sziasztok!
Jászberény - Hatvan - Pásztó környékén keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!
Jászberény - Hatvan - Pásztó környékén keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!
Holnap délelőtt 10 óra környékén a Gárdonyi nudin leszek.
Valaki(k) közös masztira és egyébre?
Valaki(k) közös masztira és egyébre?
Bocsánat 21 órátol leszek kint
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 14:02

Sziasztok
Ma 20:30-tól kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdő parkolójában!
Lehúzott ablakkal félmeztelenül fogok bent ülni a kocsimban!
Nőt vagy párt várok!
Oda jössz benyúlsz és kiverheted nekem!
Vagy ha többet szeretnél akkor lehet több is…!
Utána mindenki megy a maga dolgára!
Kb 1 órát leszek ott!
Diszkréció adott es elvárt!
Ma 20:30-tól kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdő parkolójában!
Lehúzott ablakkal félmeztelenül fogok bent ülni a kocsimban!
Nőt vagy párt várok!
Oda jössz benyúlsz és kiverheted nekem!
Vagy ha többet szeretnél akkor lehet több is…!
Utána mindenki megy a maga dolgára!
Kb 1 órát leszek ott!
Diszkréció adott es elvárt!
Eléggé nagy az autom
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 17:21

14 fok van a csajok meg amúgy is fázós teremtmények. Ilyen időben már kevés az ölelés
Sziasztok.
Automba van álló füttés ebbe a hidegben. Lányok? Párok? Hatsó rész aggyá nyitható..
Automba van álló füttés ebbe a hidegben. Lányok? Párok? Hatsó rész aggyá nyitható..
14 fok van a csajok meg amúgy is fázós teremtmények. Ilyen időben már kevés az ölelés
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér eléggé kihalt sajnos.
Reptér????
Ápolt feleséget szopatnék ma, vagy hétvégén autóban, akár a férje jelenlétében is. Privát üzenetet írjatok kérlek!
Szopatnék Veszprém Várpalota környékén most. Csak Nők érdekelnek, esetleg párok.
Siófok környékén autózom ma este, kalandoznék növel, párral