Hétfő este indulással Budapest Nagykanizsa útvonalon hölgy útitársat keresek. Minden megoldás érdekel
Tata, Komárom környéke? Egy szopás? Diszkréció adott. Kíváncsi heterot is.
Próbáld ki milyen ha fiú szop

Fehérvár vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Reptér valaki mostanság?
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Reptéren ma párok jó meleg furgonban?kényelmesen elférünk
Sziasztok irtam nektek.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok! Olyan párt keresünk, akiknek volna kedve a hétvége folyamán valamikor beülni valahova egy kávéra, és ismerkedni ...
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Szia!
Reptèrnèk valaki szopna?
Reptèrnèk valaki szopna?
Aha tudom én is voltam már ott párral! Te biszex pasi vagy ahogy látom. A pár is bisex volt?
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (tegnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,kőhid után balra! Gömbnél
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:12

Na hol sikerült lenni a párral ott a reptérnél? Ott nyáron azért sok kedves normális párral meg lehetett ismerkedni akik elfogadták ha egy szóló pasi is normálisan közeledett kultúráltan ugyebár! )))
Sziasztok!
Reptérnél pár esetleg lesz kint mostanában?
Reptérnél pár esetleg lesz kint mostanában?
Na hol sikerült lenni a párral ott a reptérnél? Ott nyáron azért sok kedves normális párral meg lehetett ismerkedni akik elfogadták ha egy szóló pasi is normálisan közeledett kultúráltan ugyebár! )))
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren mostanság?
Előbb voltam kint.
De még vissza tudnék menni.
Előbb voltam kint.
De még vissza tudnék menni.
Ezt én is mondhatom
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (tegnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Eleg nagy az autom skman el férünk benne hárman is akár