Reptér????
Gödöllőnél valaki aki cumizna ?
12 felé esetleg pár a reptéren?
Reptérnél most?
Szia,Móni gondolom rólam van szó!? Én elég sűrűn kijárok igen,nem kitalált dolgok,ha gondolom leírom az autó típust,rendszámot nyílván nem teszek hozzá,de járnak ki,és lehet szerencsés is vagyok,nem tudom. Nem erre izgulok,ez csupán egy gesztus,hogy megköszön az ember! Ahogy a múltkor nektek is megköszönte itt egy jól ismert ember! Mikor ott hátúl ment az akció a másik párral,meg veletek! De mindegy,nem fogok írni ide,mert nincs értelme,ha valaki kimegy úgysem ez a lényeg! Amúgy napközben nincs annyira hideg kint.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 20:51

Ennek a csávónak minden nap van reptéri élménye! De ez mire jó? Ettől felizgul?
Írtam privátba
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 10. 03. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 07:59

Ma késő éjjel 1-2 között Ferihegy környékén sportos vagy minimum normál testalkatú pasit keresünk csini szőke barátnőm dugatására. Intim minimum 19cm. Kép és viber számot küldj ha ráérsz.
Ma késő éjjel 1-2 között Ferihegy környékén sportos vagy minimum normál testalkatú pasit keresünk csini szőke barátnőm dugatására. Intim minimum 19cm. Kép és viber számot küldj ha ráérsz.
Sziasztok!
Üllő..Ócsa..Soroksár most reggel?
Üllő..Ócsa..Soroksár most reggel?
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Ma délután 3 fele közös orálra valaki? Ajka környékén
Ja jó akkor csak jól gondoltam de igy hogy megirtátok már okes!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 21:33

Ez nem neked szólt!!! Annak aki naponta köszöni meg annak a "párnak". Értsd jól!!!!
Ez nem neked szólt!!! Annak aki naponta köszöni meg annak a "párnak". Értsd jól!!!!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 21:28

Xpoviek. Kicsit félre érthetö ez az irás itt töletek azért! En nem mindennap járok oda ki a reptérhez de ezt jól tudjátok ti is! Vagy ezt elirtátok remélem!
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Akár autóban is! Mezőkövesd kőrnyékén
Xpoviek. Kicsit félre érthetö ez az irás itt töletek azért! En nem mindennap járok oda ki a reptérhez de ezt jól tudjátok ti is! Vagy ezt elirtátok remélem!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 20:51

Kuka vannak ott táborozók
(Ez egy válasz tessarednails91 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 13:12

Na hol sikerült lenni a párral ott a reptérnél? Ott nyáron azért sok kedves normális párral meg lehetett ismerkedni akik elfogadták ha egy szóló pasi is normálisan közeledett kultúráltan ugyebár! )))
Most szopnék vékonyabb alkatú 25 év körüli fiúkat. Autóm van, de helyen is
Ejfel korul valaki szepvolgyi? Irj uzit
Veresegyház vagy környékén kis kalandra valaki? Estleg pár...
Szürke nagyobb kombival a pár innen vagytok reptéren?