Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Reptéren párt kukkolnánk párommal,vagy párcsere is ok! Enyhe bi oké!
Nyírbátorban valaki alkalmi kaland most? Diszkréció fontos!
Omszki tónál szopnék mostanában autóban, egyszerre több teli faszt. Egyszerűen csak nyomjátok a fejemet rá, és én szopom. Nagyon kívánom, hogy többen a számba élvezzenek. Alapvetően heteroszexuális vagyok, de mostanában nagyon kívánom ezt.
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok ma valaki tiszafured?
Sziasztok! Holnap napközben a Szépvölgyin, lánnyal vagy párral barátkoznék. Ha szimpatikus vagyok, más szexi program is érdekel szombaton, írjatok bátram, privát leveleket várok!
Ma este lehet ki nézünk a reptérhez barátnőmmel. Ha jönne ki másik pár is! Első ilyen alkalom.
Sziasztok! Ma este kocsikáznék Budapesten, szívesen nézném párok szeretkezését, esetleg be is szállnék.
Engem is lehet kukkolni.
Engem is lehet kukkolni.
Repinél cuniznék.
Valaki?
Valaki?
Most valaki Jászberény és környékén kocsikázni?
Mai nap folyamán a Szépvölgyi parkolóban szeretnék egy pár női tagjával foglalkozni a pasija előtt.... írjatok privátban és találkozhatunk is.
Kíváncsi Nők is jöhetnek, de barátnőknek is örülnék..
Kíváncsi Nők is jöhetnek, de barátnőknek is örülnék..
Csepelen veretném passzíval autódban
Ma délelőtt Kecskemét v.környéken leszophatna valaki.
Sziasztok!
Üllő -Ócsa között ma reggel?
Üllő -Ócsa között ma reggel?
Ma este 9-10 óra körül reptér mellett szexy szőke barátnőm autóból dugatására keresünk 4-5 minimum 18-as méretű és minimum átlagos testalkatú pasit. Egy szó nélkül jöttök és anonimban gyors dugás. Összesen 30 percet leszünk, így max 4-5 perc jut egy emberre. Viberen mennek a reszletek, intim fotó kell.
Veresegyház vagy környékén valami mostanság?
Sziasztok repternel van kint valaki?
Holnaptól Vasárnapig pesten !!
Magyar etnikumú fiatal sportos srác keresi partnerét.
Autóm, vagy nálad !
Magyar etnikumú fiatal sportos srác keresi partnerét.
Autóm, vagy nálad !
Közelben vagyok, sziasztok
(Ez egy válasz tessarednails91 üzenetére (tegnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)