Reptérnél esetleg?
Mikor mentek?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 11. 09. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél esetleg?
El kellett volna verni. Nekünk "futó bolondunk volt". Kocsit észre vettük. Jeleztük, hogy lehet rakodni, mert csak követett mindenhová.
Elment letette a kocsit és gyalog jött. Fényszórót kapcsolatunk nem sokkal később és szó szerint rohant a gazban gázolva. Mikor meglátta a fényt szemből akkor kitérve elrohant. Mire utána indultunk beült a kocsiba és magára csukta az ajtót.
Nem sokkal később itt írt, hogy mi voltunk e? Írtuk.. nem. ( Mi voltunk) És válasznak már egy totál elferdített dolog jött, hogy milyen jó volt megdugni a lányt és stb.
Meg ez után jött a "kamu páros " ( tényleg pár... Két ratyi) és még 2 csávó... Természetesen itt fórumon kamu kiírás, hogy látta valaki a 4 srácot az erdőben? ( Ők maguk írták ki, mintha teljesen mások lennének)
Majd a sötétben keresztül jöttek a reptéren és félre álltak a kocsikkal. Hát ők is a kocsik nélkül kezdtek el koslatni a miénk felé. Vártunk... Vártunk. Közelebb jöttek és hirtelen indultunk feléjük, ők meg csak futottak.
Lényeg az egészben, hogy nyomorultakkal van tele a reptér.
Párként egyáltalán nem ajánljuk senkinek sem. Kivéve, ha pasit keresnek és az ő igényeiknek az ilyenek is megfelelnek.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 11. 09. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 09. vasárnap 19:48
Elment letette a kocsit és gyalog jött. Fényszórót kapcsolatunk nem sokkal később és szó szerint rohant a gazban gázolva. Mikor meglátta a fényt szemből akkor kitérve elrohant. Mire utána indultunk beült a kocsiba és magára csukta az ajtót.
Nem sokkal később itt írt, hogy mi voltunk e? Írtuk.. nem. ( Mi voltunk) És válasznak már egy totál elferdített dolog jött, hogy milyen jó volt megdugni a lányt és stb.
Meg ez után jött a "kamu páros " ( tényleg pár... Két ratyi) és még 2 csávó... Természetesen itt fórumon kamu kiírás, hogy látta valaki a 4 srácot az erdőben? ( Ők maguk írták ki, mintha teljesen mások lennének)
Majd a sötétben keresztül jöttek a reptéren és félre álltak a kocsikkal. Hát ők is a kocsik nélkül kezdtek el koslatni a miénk felé. Vártunk... Vártunk. Közelebb jöttek és hirtelen indultunk feléjük, ők meg csak futottak.
Lényeg az egészben, hogy nyomorultakkal van tele a reptér.
Párként egyáltalán nem ajánljuk senkinek sem. Kivéve, ha pasit keresnek és az ő igényeiknek az ilyenek is megfelelnek.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 11. 09. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Két éve titkosban voltam egy csajjal kint.. A focitól kijjebb voltunk,a féknél.. Egy recskás vén f@sznak háromszor mondtam hogy sétáljon nyugodtan tovább,és rakja el a cerkát..5 perc múlva visszaosont.és ott lihegett.. Na erre benyúltam a kesztyűtartóba.és azzal a mozdulattal hozzáb@sztam egy bontatlan XXL-es WD-40 et.. na azt már megértette..
javitás: irtunk egymással
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 11. 09. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 09. vasárnap 20:48
Igen. Mi is még csak irtu k itt egynással ott nem találkoztunk még elöben kint de ami kesik nem múlik! )
Reptér környékén pár esetleg?
Valaki ilyen későn?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 11. 09. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
M0 környékén reggeli kaland?
Hétfőn reggel Kecskemét - Szeged, délben vissza. Valaki útitársnak?
Ma kora délutánig, Vecsésen szopnèk és azopatnèk vagy csak közös maszti autóban ?
Reptér cargodombnál jár valaki?
Reptéri kifutó van valaki most?
Sziasztok! 11 kerben valaki?
Albertirsán vki?
Sziasztok!
Jászberény - Hatvan - Pásztó környékén keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!
Jászberény - Hatvan - Pásztó környékén keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!
Reptérnél?
Cargodomb környékén a reptérnél jár valaki vagy van ott esély valami batátkozásra?
Reptéren van mozgás
13:00 kinéznék
13:00 kinéznék
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben

nyulipaar

Nackt
Nina