Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Ma este m5-m0 korul valaki ?
Csepelen szopnék, szopatnék
Ma este 19:00-kor Hármashatárhegyi reptér mellett szervezünk szó nélküli anonim gyors dugatást hölgytagunknak. 6-8 pasit keresunk minimum 19-es merettel. Fotóval és viber számra válaszolunk es kuldjuk a pontos helyet, légyszi ezek nélkül ne is írj. Köszönjük.
Sziasztok
Ma 19 órakor megint kint leszek Fehérváron a Sárpentelei erdő parkolójában lehúzott ablakkal!
Ha lenne kedved benyúlni és kiverni nekem akkor bátran gyere oda!
Helyzetjelző fel lesz kapcsolva onnan tudod hogy abba az autóba nyúlhatsz be!
Diszkréció adott es elvàrt!
Ma 19 órakor megint kint leszek Fehérváron a Sárpentelei erdő parkolójában lehúzott ablakkal!
Ha lenne kedved benyúlni és kiverni nekem akkor bátran gyere oda!
Helyzetjelző fel lesz kapcsolva onnan tudod hogy abba az autóba nyúlhatsz be!
Diszkréció adott es elvàrt!
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Sziasztok a mai nap folyamán ,15 óra után szopatnék
Budafok- reptér kifutó nál
Budafok- reptér kifutó nál
Ma 13 óra körül Nyíregyháza környékén meglesnek valakit, ha van rá lehetőség
Sziasztok!
Reptéren most?..
Reptéren most?..
Valaki most reptér?
Swinger Yours eseményei
Ha még nem tettétek, hallgassatok bele podcast-adásainkba, ahol saját swinger élményeinkről mesélünk.
Swinger Yours néven találtok meg minket a YouTube, Spotify és Apple Podcasts felületeken.
Közelgő eseményeink:
November 13. – Pasi-többes (25–35 fős esemény a IX. kerületben)
December 6. – Limitless Hard Santa Claus (Dunakeszin, a Dolce Vita klubban – várható létszám: 50–100 fő)
December 20. – Youngest – kizárólag 45 év alattiaknak (Dunakeszin, a Dolce Vita klubban – várható létszám: 50–100 fő)
Minden bulink részletes leírását megtaláljátok a weboldalunkon: privátban tudom küldeni, de a nevünk pont hu
Üdv,
A Swinger Yours csapata
Merci és Peti, Timi és Csanád
Ha még nem tettétek, hallgassatok bele podcast-adásainkba, ahol saját swinger élményeinkről mesélünk.
Swinger Yours néven találtok meg minket a YouTube, Spotify és Apple Podcasts felületeken.
Közelgő eseményeink:
November 13. – Pasi-többes (25–35 fős esemény a IX. kerületben)
December 6. – Limitless Hard Santa Claus (Dunakeszin, a Dolce Vita klubban – várható létszám: 50–100 fő)
December 20. – Youngest – kizárólag 45 év alattiaknak (Dunakeszin, a Dolce Vita klubban – várható létszám: 50–100 fő)
Minden bulink részletes leírását megtaláljátok a weboldalunkon: privátban tudom küldeni, de a nevünk pont hu
Üdv,
A Swinger Yours csapata
Merci és Peti, Timi és Csanád
Hali
Kora délután indulok Hajdunánás felől Bp felé. Van kedve valakinek útközben egy kis kalandhoz?
Kora délután indulok Hajdunánás felől Bp felé. Van kedve valakinek útközben egy kis kalandhoz?
Sziasztok. Ma késő esti autòskslandra , hölgyek, párok?
11,21,22 kerületből főleg, de ésszerű határokon belül nyitott vagyok bármire.
11,21,22 kerületből főleg, de ésszerű határokon belül nyitott vagyok bármire.
Holnap este ,szép nagy faszt szopnék autódban ,este 22 óra után jössz beszálok és leszoplak aztán mindenki megy dolgára
38 éves szörtelen vagyok,autoban szabadban szopnék le is köphetsz pofozhatsz! idősebbek előnyben.veresegyház vác vonalon akár minden nap is.irj rám bátran.le is videózhatsz mig csinálom!!
Sziasztok,Csepelen délelőtt valaki?
Sziasztok ma 13 óra körül reptérnél hölgy vagy pàr aki pasit keres?
Reptéren valaki ma délelőtt lesz kint?
7 körül M3 bevezető McDonald's parkolóban kiverem párom képeire
Van valaki a reptéren most aki pasit keres? Én 30 éves sportos uni bi vagyok!
Minden érdekel
Minden érdekel

nyulipaar

maci1977
Alice White