Keresek egy állandó partnert akivel jól erezhetem magam
Aktív 38 éves srác vagyok !
Extra nagy mérettel rendelkezem ...
Házi barát szerep is érdekel de csak a feleség jelenlétébe ...
Aktív 38 éves srác vagyok !
Extra nagy mérettel rendelkezem ...
Házi barát szerep is érdekel de csak a feleség jelenlétébe ...
Bpautoban szopnek
Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén kaland?
Budapest /Reptér környékén kaland?
Reptérnél most?
Aktív pasit keresek... nagy farokkal....25-46-ig. imádom a passzív oldalt......használj keményen..
Még keresünk 2-3, 30-40es pasit akik a jövőhétre vagy a következőre, egyik este egy puncit amit tele töltene, ha lenne érdeklődő akit érdekel, hogy a kocsim jobb elsőjére kifektetem és sorba lehet jönni és bele lehet üriteni úgy hogy ki sem száll csak sorba jöhettek. Szeretne tocsogni a spermában. Csak előre egyeztetett pasikkal a megbeszélt időben. Ha nincs Teams-ed ne is írj, mert ott egyeztetünk véglegesen. Szép vékony nő, feszes kis kopasz puncival.
Reptéren ebben a ködben valaki?
Még itt vagyok….
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 11:26
Ma 18 órától kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Valakit Győrben leszopni? Helyen van.
Reptér?
Ma fehérváron valaki gyors talira?
Most valaki XI ker?
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki??
nyalószolgámat keresed kocsidban
Sziasztok kiskunhalasi soston valaki
Igazad van 1000% ezt én is írtam már jó múltkor.
Kedvencem az mikor be írnak Kíváncsi heteró, most csinálja elsőre a regisztrálása meg 2021 pl .
Nekem ne mondja senki hogy 4 éve nem szopott faszt.
De olyan is van mikor 60 éves be írja kezdő. (Ez egy válasz Szépfarkú85 üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 12:40
Kedvencem az mikor be írnak Kíváncsi heteró, most csinálja elsőre a regisztrálása meg 2021 pl .
Nekem ne mondja senki hogy 4 éve nem szopott faszt.
De olyan is van mikor 60 éves be írja kezdő. (Ez egy válasz Szépfarkú85 üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Felejtsétek már el ezt a kíváncsi hetero dumát!! Nincs ilyen!!! Ezt csak ti találtátok ki, így biztos könnyebb a lelketeknek, hogy magazoknak is hazudtok... Úgy szopsz, mint egy torkosborz! Vagyis vagy bi vagy vagy homár, amivel semmi hond nincs, ha beismered magadnak! És ezért most biztos megint tiltanak, de a fasz kivan már ezzel a szöveggel!!
Csatlakozom a hozzászóláshoz, minden szava igaz! Respect!
(Ez egy válasz Szépfarkú85 üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 12:40
Felejtsétek már el ezt a kíváncsi hetero dumát!! Nincs ilyen!!! Ezt csak ti találtátok ki, így biztos könnyebb a lelketeknek, hogy magazoknak is hazudtok... Úgy szopsz, mint egy torkosborz! Vagyis vagy bi vagy vagy homár, amivel semmi hond nincs, ha beismered magadnak! És ezért most biztos megint tiltanak, de a fasz kivan már ezzel a szöveggel!!
Valakit autóban szívesen le szopnék ma!
Most ráérő Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem mehetsz...
Székesfehérvár es környéke. Ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem mehetsz...
Székesfehérvár es környéke. Ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Most gyors kaland Bük környékén! Szopok !

nyulipaar

Pocahontas