Sziasztok tegnap 17 óra körül köszönöm a fekete autós párnak a lehetőséget, csodás a hölgy remélem találkozunk még.
Vác környékén valaki ma reggel?!
Veszprémben és a környékén diszkrét partnert szopatnék.
autódba szopnálak Tata Tatabánya minden este jó..de koradu is 50 es60 ast Tele vagy gyere....haza vihetsz meg dugni..de cimre is megyek
Sziasztok, holnap reggel/délelőtt nagyon szívesen szopnék az autódban, 11 ker.
Sziasztok ki volt kint ma este a repternel?
És nektek nem teljesen mindegy, hogy ő hogyan nevezi a szexuális irányultságát és mindezt milyen motivációval teszi? A ti lelketeknek miért lenne jobb, ha ő biszexnek nevezné magát?
(Ez egy válasz tibusz üzenetére (tegnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Tervez valaki mostanában kinézni?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (tegnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél kaland?
18 kerület környékén autóba huncutkodnák.
Sziasztok!
Reptérnél pár, hölgy aki szivesen ismerkedne?
Reptérnél pár, hölgy aki szivesen ismerkedne?
Kint vagyunk a reptéren,párral ismerkednénk 4 es finomságokra! Bal oldali belső részen! Kergető autós pasik kíméljenek!
Keresek egy állandó partnert akivel jól erezhetem magam
Aktív 38 éves srác vagyok !
Extra nagy mérettel rendelkezem ...
Házi barát szerep is érdekel de csak a feleség jelenlétébe ...
Aktív 38 éves srác vagyok !
Extra nagy mérettel rendelkezem ...
Házi barát szerep is érdekel de csak a feleség jelenlétébe ...
Bpautoban szopnek
Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén kaland?
Budapest /Reptér környékén kaland?
Reptérnél most?
Aktív pasit keresek... nagy farokkal....25-46-ig. imádom a passzív oldalt......használj keményen..
Még keresünk 2-3, 30-40es pasit akik a jövőhétre vagy a következőre, egyik este egy puncit amit tele töltene, ha lenne érdeklődő akit érdekel, hogy a kocsim jobb elsőjére kifektetem és sorba lehet jönni és bele lehet üriteni úgy hogy ki sem száll csak sorba jöhettek. Szeretne tocsogni a spermában. Csak előre egyeztetett pasikkal a megbeszélt időben. Ha nincs Teams-ed ne is írj, mert ott egyeztetünk véglegesen. Szép vékony nő, feszes kis kopasz puncival.

nyulipaar