Reptéren valaki felállított egy világító karácsonyfát, rendesen jól néz ki! Jöhetne egy pár romantikázni előtte.
Van autóm, utazás nem gond!!!
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Imádok nyalni minden lyukat! Nyalnak ájulásig!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Csepelen szopnék, szopatnék
Xd
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:37
Legalább pucsíthatsz kint meg szophatsz. Ködbe a kutya se látja. Nem lesz gecis az autó belseje.
Legalább pucsíthatsz kint meg szophatsz. Ködbe a kutya se látja. Nem lesz gecis az autó belseje.
(Ez egy válasz Petike00700 üzenetére (tegnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyok a reptéri kifutonál szopnék
Kint vagyok a reptéri kifutonál szopnék
Szopna valaki most 3ker?
Ma 18:30-tól kint leszek megint Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Reptéren jo nagy köd
Holnapi nap napközben hölggyel v párral kalandoznek.autos kaland is ok. Privát üzenetet várok.
Szopna valaki most Békásmegyer??
Sziasztok
Mai nap este fele orál kedvelő Nővel találkoznék a szabadban!
Beülsz a kocsimba vagy Én a tiedbe kivered vagy orálisan kielégítesz utána mindenki megy a maga dolgára!
Diszkréció alap nálam!
Ezt várom el tőled is!
Privátba írj kérlek!
Mai nap este fele orál kedvelő Nővel találkoznék a szabadban!
Beülsz a kocsimba vagy Én a tiedbe kivered vagy orálisan kielégítesz utána mindenki megy a maga dolgára!
Diszkréció alap nálam!
Ezt várom el tőled is!
Privátba írj kérlek!
Sziasztok! Csütörtök napközben Budapesten környékén lenne elhanyagolt hölgy, vagy pár kalandoni?
Egyáltalán van itt olyan aki mer is találkozni nem csak írogat? Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Egyáltalán van itt olyan aki mer is találkozni nem csak írogat? Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Dányból keresek srácot!
Privátba írj ;diszkréció alap!
Privátba írj ;diszkréció alap!
Sziasztok! Hölgy, pár k.barcika és körzetébe? Akár autóskaland is jöhet!
Udv! Szopna valaki békáson 12:30 óra utan?

nyulipaar

swingerboy29
Lea U