Csepelen szopnék, szopatnék
Tisztelt Hölgyem! Ha lenne kedve ma randevúzni útközben Budapesten a délután, este folyamán, találjuk meg egymást.
Sziasztok!
Valaki jön mostanában a Szépvölgyire?
Közös maszti izgatna…
Valaki jön mostanában a Szépvölgyire?
Közös maszti izgatna…
Sziasztok!Keresek egy kedves,szenvedélyes párt,megbízható,sportos potens férfi vagyok.
Sziasztok.Ma 18 óra körül elindulok és partnereket keresek Budapesten, észak Pest-megyében. Csak nők és párok üzenetét várom. Lesötétített nagy autó adott, mindenre alkalmas.
17. Kerület és környékén autós kaland?
Reptérnél valaki szopna vagy közös maszti ? Most?
Oda tartok.
Gyere
20/6 uni vagyok (Ez egy válasz Zaphod123 üzenetére (ma 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere
20/6 uni vagyok (Ez egy válasz Zaphod123 üzenetére (ma 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéri kifutónál mostanában?
Berettyóújfaluban ma a Csonkatoronynál meztelenül fotózom magam, kukkolókat keresek akik estleg segítenének fotózni. Nem leszek hálátlan.
Írj és mondom az időpontot
Írj és mondom az időpontot
Ma délután Békéscsaba, Berettyóújfalu környékén mélytorkosan szopnék. Kocsimban is
Sziasztok
Ma Fehérváron vagy környékén meglesnék megnéznék egy Férfit ahogy a kocsijában masztizik!
Privátba írj kérlek!
Ma Fehérváron vagy környékén meglesnék megnéznék egy Férfit ahogy a kocsijában masztizik!
Privátba írj kérlek!
Sziasztok!
11 kerben szívesen kielégítelek az autódban.
11 kerben szívesen kielégítelek az autódban.
Sziasztok, Tatabánya péntek esetleg hölgy huncutkodni? :$ írj privátban.
most? 28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Kb 6:15-kor érek a reptérre. Keveset tudok maradni.
Van kedved egy 20/6-ot leszopni?
Van kedved egy 20/6-ot leszopni?
6:30-7:00 közt reptérnél leszek ha valaki szopna vagy közös maszti
Szépvölgyin lesz kint valaki? Esetleg pár?
Van valaki egy gyors hokira?
Reptérnél most???

nyulipaar

miisketten