Ma 18 órától kint leszek a Sárpentelei erdő nagy parkolojában!
Kocsimban fogok masztizni!
Ha van kedved kukkolni…!?
Kocsimban fogok masztizni!
Ha van kedved kukkolni…!?
Nagyfarkú aktív pasi autós kaland? Reptér felé???
Holnap (2026.01.19.) M6-os vonalán Budapest és Szekszárd között valaki? Elsősorban cumiznék, de bármi lehetséges.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben. Kukkolnek is
Sziasztok!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül kötelezettségek nélkül diszkréten!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül kötelezettségek nélkül diszkréten!
Reptér környékén valaki?
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Bi parral vagy pasival talalkoznek ma, pasival kozos hoki, oral ami erdekel.
Valaki reptér hölgyek párok?
Megleshető leszek ma Fehérváron ahogy a kocsimban masztizom a délutáni órákban!
Ha lenne kedved kukkolni akkor privátba jelezz!
Ha lenne kedved kukkolni akkor privátba jelezz!
Sziasztok! Pécs-Keszthely útvonalon hölgy vagy pár autós kalandra? Nem sokára indulok Pécsről Keszthelyre, útközben ha valakinek lenne kedve élvezkedni akkor privátban beszéljünk és hozzunk össze valami izgalmasat!
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Vecses Gyál Alsónémedi ecser környéken passziv ? Akibe van helye ?
Sziasztok lene itt hölgy vagy pár aki a mai napon találkozna velünk a Pesterzsébeti fürdőben?
Kecskemét és környéke,? Szopnèk
Sziasztok! Mai napra keresek part vagy pasit autos kalandra.
Sziasztok, mai napra keresek partnert leginkább Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon. Ha valakinek érdekes lehet a dolog, privátban várom a leveleket !
Egerben hétköznap délután akármit csinálhatunk akárkivel
Gödöllőnél közös hokira, cumira valaki?
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok

nyulipaar

perez07