3körül lesz valaki a reptéren?
14 óra környékén jönne bi pasi a rwptérgez,akinek méretes farka van, és aktív??
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív pasit keresek hely van 14 óráig rá érek (hétfő,kedd ,szerda)
Kamionos ,fuvarozó ,taxis ,aktiv férfi van itt ,vagy olyan aki jár kamionos parkolókba ismerkedni ????
17. Kerület és környéke.
Autós kaland?
Autós kaland?
Sziasztok reptéren lesz valaki 8 körül?
Autós maszti Szeged és környéke?
???
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Móricz, most kanyarodik rá a Bartók Bélara.
(Ez egy válasz 11kermost üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 01. vasárnap 22:53
Nem tudok aludni és egy kicsit részeg vagyok. Elindulok a városba sétálni. Útvonal: Bocskai- Kosztolányi-Gellért tér-Fővám tér-Astoria-Rákóczi út-Blaha. Ott eldöntöm, hogy városliget, népliget vagy a Hegedűs utcai mozi a végállomás, ha addig senki sem találok. … 40-es, uni-passziv, vékony/sportos alkattal keresek pasit szopásra, szopatásra.
reptérnél valaki esetleg fél óra múlva?
Innen valaki(k)?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudok aludni és egy kicsit részeg vagyok. Elindulok a városba sétálni. Útvonal: Bocskai- Kosztolányi-Gellért tér-Fővám tér-Astoria-Rákóczi út-Blaha. Ott eldöntöm, hogy városliget, népliget vagy a Hegedűs utcai mozi a végállomás, ha addig senki sem találok. … 40-es, uni-passziv, vékony/sportos alkattal keresek pasit szopásra, szopatásra.
Reptérnél kaland?
délpesten szopatna valaki ráérek
Reptér esetleg?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok a
Sziasztok!
Budapest és környékén kaland ma este?
Budapest és környékén kaland ma este?
Reptérnél a pár innen van?
Reptérnél most bi pasi hokira???
Lenne kedve Ma valakinek Fehérváron meglesnie miközben masztizok a kocsimban?
PRIVÁTBA IRJ!!
PRIVÁTBA IRJ!!

nyulipaar

mmkkcc