Reptér bal oldalon M4 mellett pár akciózott,volt szerencséjük hozzá valakinek?
Ma estefelé nagy méretü ffi?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Kint vagyok a reptéri kifutó nem jön senki?
Szex férfiakkal?
Fehérvár és környékén szopatnék.
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Sziasztok!
Monor és környéke ma délelőtt?
Monor és környéke ma délelőtt?
Valaki Fòti Auchan parkolo?
Szia merre és mikor?
(Ez egy válasz szabodave92 üzenetére (2026. 02. 28. szombat 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Hévízen szopnék élvezésig kanos pasikat!!! Dugható is vagyok!!!!
Férfias férfit kényeztetnék Gyál mellett. Valaki?
M0,31 es menten valaki megszopatna mostanaban ?
Fekete kombi?
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 22:39
Most este a repternel fekete kombi autos parhoz volt valakinek szerencseje? Csodalatos volt a hölgy.
Most este a repternel fekete kombi autos parhoz volt valakinek szerencseje? Csodalatos volt a hölgy.
Milyen helyzet? Mit kéne ezen beszélni? Idejössz, mész pár kört, teszel egy próbát, aztán ha jókor vagy jó helyen, akkor akcióba lépsz, ennyi. Ha meg nem, akkor majd legközelebb.
Azokat nem kell komolyan venni, akik egy goldengate-es beírás miatt akarnának jönni. Egyrészt jellemzően ők sosem találnak ki a helyszínekre, másrészt hacsak nem a szomszédban laknak, úgyis lemaradnak mindenről, mire kiérnek. (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2026. 02. 27. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Azokat nem kell komolyan venni, akik egy goldengate-es beírás miatt akarnának jönni. Egyrészt jellemzően ők sosem találnak ki a helyszínekre, másrészt hacsak nem a szomszédban laknak, úgyis lemaradnak mindenről, mire kiérnek. (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2026. 02. 27. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
És tudtál velük valamit kommunikálni mi a helyzet?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehér ki az rendszeresen kim van.
Iszogatni bulizni járnak fel nem nagyon akcióznak vagy egyáltalán nem.
Mikor mentek fel? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 21:51
Iszogatni bulizni járnak fel nem nagyon akcióznak vagy egyáltalán nem.
Mikor mentek fel? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem....pl egy fehér kia,egy kicsi fehér valamilyen elektromos,és szerintem valami opel,létrával a tetején
Kint vagyok a reptéren,kőhíd után,esetleg pár várható? Kb másfél órát tudok várni.
Most is van 2 autó.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 21:51
Dehogynem....pl egy fehér kia,egy kicsi fehér valamilyen elektromos,és szerintem valami opel,létrával a tetején

nyulipaar

paja1984