Ma délután Hévízen szopnék élvezésig kanos pasikat!!! Dugható is vagyok!!!!
Férfias férfit kényeztetnék Gyál mellett. Valaki?
M0,31 es menten valaki megszopatna mostanaban ?
Fekete kombi?
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 22:39
Most este a repternel fekete kombi autos parhoz volt valakinek szerencseje? Csodalatos volt a hölgy.
Most este a repternel fekete kombi autos parhoz volt valakinek szerencseje? Csodalatos volt a hölgy.
Milyen helyzet? Mit kéne ezen beszélni? Idejössz, mész pár kört, teszel egy próbát, aztán ha jókor vagy jó helyen, akkor akcióba lépsz, ennyi. Ha meg nem, akkor majd legközelebb.
Azokat nem kell komolyan venni, akik egy goldengate-es beírás miatt akarnának jönni. Egyrészt jellemzően ők sosem találnak ki a helyszínekre, másrészt hacsak nem a szomszédban laknak, úgyis lemaradnak mindenről, mire kiérnek. (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2026. 02. 27. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Azokat nem kell komolyan venni, akik egy goldengate-es beírás miatt akarnának jönni. Egyrészt jellemzően ők sosem találnak ki a helyszínekre, másrészt hacsak nem a szomszédban laknak, úgyis lemaradnak mindenről, mire kiérnek. (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2026. 02. 27. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
És tudtál velük valamit kommunikálni mi a helyzet?
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehér ki az rendszeresen kim van.
Iszogatni bulizni járnak fel nem nagyon akcióznak vagy egyáltalán nem.
Mikor mentek fel? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 21:51
Iszogatni bulizni járnak fel nem nagyon akcióznak vagy egyáltalán nem.
Mikor mentek fel? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem....pl egy fehér kia,egy kicsi fehér valamilyen elektromos,és szerintem valami opel,létrával a tetején
Kint vagyok a reptéren,kőhíd után,esetleg pár várható? Kb másfél órát tudok várni.
Most is van 2 autó.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 21:51
Dehogynem....pl egy fehér kia,egy kicsi fehér valamilyen elektromos,és szerintem valami opel,létrával a tetején
(Ez egy válasz rocco15 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy KAMU hely kint a büdös picsába.
Jó hogy rá jöttök már hogy soha senki nincs kint ott!
Legyetek bátORAK menjetek ki éjjel 2 -3 -4 kor. Hátha akkor van kint kapás! (Ez egy válasz rocco15 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hogy rá jöttök már hogy soha senki nincs kint ott!
Legyetek bátORAK menjetek ki éjjel 2 -3 -4 kor. Hátha akkor van kint kapás! (Ez egy válasz rocco15 üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Füred, Zánka, Nagyvázsony vonalon pasi ma este?
20 perce voltam kint nem volt senki
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 02. 27. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi?
Szepvolgyi valaki most?
Hello reptér most?
Sziasztok holnap délután 14óra fele vki jön reptérre?
Volt olyan, akivel végig kommunikáltál valamit, miután privátban megkerested?
(Ez egy válasz Popsit üzenetére (2026. 02. 27. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 27. péntek 18:14
(Ez egy válasz Popsit üzenetére (2026. 02. 27. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra
Reptérnél aktív pasi???

nyulipaar

Helena M