4.ker kornyeken szopnek, kalandoznek
Holnap Tatabánya környékén pár? Délután,este?
Vác dunakeszi vagy észak Pest környéke?
Reptérnél most???
Tatabányán esetleg hölgy szombaton rá érne huncutkodni? :P 32 éves sportos férfi vagyok, írj privi.
Tágas kocsim van
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (ma 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:17
Ma este 18 éves koscsajt lehet kurni! Van itt olyan budapesti pasi vagy pár akiknek van helyük?
Ma este 18 éves koscsajt lehet kurni! Van itt olyan budapesti pasi vagy pár akiknek van helyük?
Reptérnél ma délelőtt?
Sziasztok! Ma hölgy, pár kalandozna? Akár autóskaland is!☺️
Sziasztok zalában valaki?
Sziasztok! XV. kerületben keresek hellyel rendelkező nőies passzív fiút, vagy pedig uni nem nagy mérettel rendelkező férfit. Állandó alkalmi jelleggel, helyem sajnos nincs. Nem hátrány ha szereted az anonim szexet :p Irj privátban kérlek. Én uni, mackós, 26 éves srác vagyok.
Most valaki reggel nem szopna le viszonzas nélkül Budapest X ker és reptér Monor vonalon?
Repternel most?
Szokott még lenni ott valami? Szinte teljesen lezárták, befásították. Vagy vannak új helyek? Köszi.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (tegnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
reptér?
Ugy nez ki ma nagy a csend feljottem a szépvölgyire de senki sehol
Ugy nez ki ma nagy a csend feljottem a szépvölgyire de senki sehol
Holnap(péntek) kora este Ajka mellett a szabadban egy nyitott heteró pasival kefélünk és szívesen vennék egy másik srácot is, aki csatlakozna, hogy szopasson megdugjon. Én szexi ribanc cuccban leszek. Férfias srácokat, pasikat keresünk max 45-ig.
Ma este reptéren kaland?

nyulipaar

monika