Sziasztok! Holnap (Csütörtök) 18:00 körül Szekszárdon a
Cs
tónál lenne valaki kalandra ápolt biszex férfi ? Ha érdekel írj privátba!
alf
ör alf
ge
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Még ittt vagyok…
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2026. 03. 18. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 18:00
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2026. 03. 18. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Kb 19:00 tol kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolójában!
Megleshető leszek amint masztizom!
Senki?
Hja, végülis egy bekamerázott (köz)területen, ahol akár
2026. 03. 18. szerda 16:35
gy
is mászkálhatnak biztos sok embernek van kedve szexelni.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (2026. 03. 18. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
ek
Olvasom a "reptér" kereséseket/talikat. "Nem jött össze, nincs kint senki, nem találom" stb. Nem lehet, hogy másik hely jobban megközelíthető sokaknak? Nem véletlenül írom (persze a saját lehetőségeim nézve) , hogy pl egy multi parkolóban (nekem a Fóti Auchan parkoló van közel) , az is tud szexelni (orál,anál stb. ) , aki kevés szabad idővel rendelkezik. Ez csak egy 5let, de szvsz. érdemes átgondolni.
Sziasztok most valaki nagy méretel délpestmegyében?
Várom a jó időt, hogy ne fázzak. Ettől függetlenül (érzem a tavaszt? ) ki fogok menni meló után a Fóti Auchan parkolóba. Meg lehet ismerni, papucs (mezítláb, lábujj gyűrűvel) és szoknyában, tangában leszek. Ki szoktam szállni a kocsiból, hogy látható legyen a "kínálat" . Akit érdekel, odajön. (Vagy előtte ír) . Amikor megyek (biztos legyen) , késő délután írok a csoportba. Kevés időm van, de egy orális kényeztetés, és még egy anális szex is belefér. Holnap este negyed kilenc-fél körül valószínűleg kimegyek, de előtte írok.
Repter valaki?
Sziasztok
Sziasztok. Kecskemèten leszek ma este a belvàrosba iszogatunk. Az este végére keresek partnert, lehetőleg hellyel rendelkezőt. Én max kocsit tudok felajànlani …vagy szabadban.. ;D írj privàtba ha ráérsz éjfél/1környékén
Sziasztok! Autos kalandra keresek ma part vagy sracot! Reptér, Szépvölgyi?
!
(Ez egy válasz Aktívbisex üzenetére (2026. 03. 18. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 14:53
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Ez a bizonyos "reptér" helyszín hol van? És mi az ottani etikett? Milyen jelzések vannak egymásnak?
GPS gepmadar megfigyelő es oda visz ennyi
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2026. 03. 18. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 15:07
Itt derogal leirni barkinek is az utvonalat a repterhez asok kamus szar ember letr itt
Szigethalom és környékén keresek aktív, szopatni szerető partnert, akár ma estére is
Repter kornyeken vagyok, kinek lenne kedve szopatni vagy kalandozni???
Debrecenben szopnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Olvasom a "reptér" kereséseket/talikat. "Nem jött össze, nincs kint senki, nem találom" stb. Nem lehet, hogy másik hely jobban megközelíthető sokaknak? Nem véletlenül írom (persze a saját lehetőségeim nézve) , hogy pl egy multi parkolóban (nekem a Fóti Auchan parkoló van közel) , az is tud szexelni (orál,anál stb. ) , aki kevés szabad idővel rendelkezik. Ez csak egy 5let, de szvsz. érdemes átgondolni.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!

nyulipaar

calibra77
Tatjana