Ott én is szoptam mar autoban. Siman lehet meg a másik oldalon a tesco parkolójaban is
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 19. csütörtök 11:52
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Csináltam már ilyen parkolóban pl. M5 bevezetőjénél az auchan hatalmas parkolójában egyáltalán nem feltünő eg laza pipa a hátső ülésen
Sziasztok! Nyírbátor környékén hölgy vagy pár alkalmi titkos kaland 13 óra körül? Csak diszkréten!
Igen, erről írtam én is.
De ha véletlenül egyre több és több ember menne oda ilyen céllal, majd már itt a GG-n es máshol is egyre többször hirdetnék és keresnék az M5-ös Auchan parkolós kalandokat, akkor közbelépne az üzemeltető, eleinte a saját biztonsági szolgálatával, aztán ha szükséges akkor a hatóságokkal is. Szóval ez alkalmi jellegű dolognak jó, kellő óvatossággal, de reptéri alternatívának semmiképp. (Ez egy válasz attta46x üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 19. csütörtök 11:52
De ha véletlenül egyre több és több ember menne oda ilyen céllal, majd már itt a GG-n es máshol is egyre többször hirdetnék és keresnék az M5-ös Auchan parkolós kalandokat, akkor közbelépne az üzemeltető, eleinte a saját biztonsági szolgálatával, aztán ha szükséges akkor a hatóságokkal is. Szóval ez alkalmi jellegű dolognak jó, kellő óvatossággal, de reptéri alternatívának semmiképp. (Ez egy válasz attta46x üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Csináltam már ilyen parkolóban pl. M5 bevezetőjénél az auchan hatalmas parkolójában egyáltalán nem feltünő eg laza pipa a hátső ülésen
Ez mi?nem lehet megnyitni.
(Ez egy válasz xnx_1980 üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 19. csütörtök 11:59
Óvatosan a reptér felé:
https://www.reddit.com/r/hungary_pszichologia/comments/1rxdjkg- /tal%C3%A1lkoz%C3%A1s_egy_perverzzel_ha_l%C3%A1tod_te_is_jelentsd/
https://www.reddit.com/r/hungary_pszichologia/comments/1rxdjkg- /tal%C3%A1lkoz%C3%A1s_egy_perverzzel_ha_l%C3%A1tod_te_is_jelentsd/
Óvatosan a reptér felé:
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 19. csütörtök 11:28
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A bevásárlóközpontok parkolói nem közterületek, hanem egészen pontosan közforgalom számára megnyitott magánterületek. Többek között ezért van az is, hogy oda kell menni, ha jogsi nélküli embert akarsz vezetni tanítgatni és nem valami elhagyatott helyre, ami tényleg közterület. Ebből a szempontból nem hülyeség a csávó ötlete, és természetesen a kamerák sem fednek minden négyzetmétert, bőven nem... Abban igazad van, hogy ez teljesen más kategória, mint a reptér és figyelni kell arra, hogy ne legyen belőle balhé, de a bevállalhatóság mértékének vonalát jól lehet tologatni olyan dolgokkal, mint pl. mennyire sötét ablakú kocsival mész oda, mennyire látványosan akciózol, mennyire távol állsz a bejárattól.
Ebből tömeges, rendszeres dolog nem tud kialakulni, mert ha elterjedne egy ilyen, akkor rövid időn belül közbelépne az üzemeltető, de megfelelően kontrollálva, alkalmi jelleggel lehet ebben a kalandozásban is gondolkodni.
Ebből tömeges, rendszeres dolog nem tud kialakulni, mert ha elterjedne egy ilyen, akkor rövid időn belül közbelépne az üzemeltető, de megfelelően kontrollálva, alkalmi jelleggel lehet ebben a kalandozásban is gondolkodni.
Most egy reptér ??
A bevásárlóközpontok parkolói nem közterületek, hanem egészen pontosan közforgalom számára megnyitott magánterületek. Többek között ezért van az is, hogy oda kell menni, ha jogsi nélküli embert akarsz vezetni tanítgatni és nem valami elhagyatott helyre, ami tényleg közterület. Ebből a szempontból nem hülyeség a csávó ötlete, és természetesen a kamerák sem fednek minden négyzetmétert, bőven nem... Abban igazad van, hogy ez teljesen más kategória, mint a reptér és figyelni kell arra, hogy ne legyen belőle balhé, de a bevállalhatóság mértékének vonalát jól lehet tologatni olyan dolgokkal, mint pl. mennyire sötét ablakú kocsival mész oda, mennyire látványosan akciózol, mennyire távol állsz a bejárattól.
Ebből tömeges, rendszeres dolog nem tud kialakulni, mert ha elterjedne egy ilyen, akkor rövid időn belül közbelépne az üzemeltető, de megfelelően kontrollálva, alkalmi jelleggel lehet ebben a kalandozásban is gondolkodni. (Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 03. 18. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 19:24
Ebből tömeges, rendszeres dolog nem tud kialakulni, mert ha elterjedne egy ilyen, akkor rövid időn belül közbelépne az üzemeltető, de megfelelően kontrollálva, alkalmi jelleggel lehet ebben a kalandozásban is gondolkodni. (Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 03. 18. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hja, végülis egy bekamerázott (köz)területen, ahol akár
gy
is mászkálhatnak biztos sok embernek van kedve szexelni.
alf
er alf
ek alf
ek
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Ápolt pasit leszopnék
Szuasztok ha valaki érez magában egy kis energiat amit szívesen forditana egy autós szopatásra akkor keressen neg az illető minket.Ami fontis 30 feletti 50alatti ferfit keresünk aki nem beszari és nem kamus mert azzal tele a padlás és nagyon. XV.keruletben van tali.Minden más privatban.
Ma Bp? 2 kerület ? Jó tele van!!
Jár ma valaki kocsival Monor,TÁpiobicske Nagykáta környékén?
Tud valaki jó kamionos parkolót ahol lehet akciózni ,passziv vagyok használható
Potens pasiként keresném sexpartnereim ma napközben!
Sziasztok. Ma szívesen ismerkednék, találkoznék, kalandoznék Budapesti párral, hölggyel napközbeni. Lehet autós kaland, búvóhely, szabadtéri összejövetel. Helyem nincs, autózni tudok. En egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok.
Sziasztok! Ma 12.30-14.30 között a tatabányai Turulnál erdei orál kaland? Légy intelligens, ápolt és az sem baj, ha elolvasod az adatlapot
Ha felkapcsolva hagyod a helyzetjelzőt, tudjuk miért vagy ott!
Ha felkapcsolva hagyod a helyzetjelzőt, tudjuk miért vagy ott!
9 órakkor indulok Őrbottyán, Fót, Nagytarcsa 17 kerület irányában! Valaki aki találkozna?
Sziasztok..utazik holnap valaki Budapest-Szombathely vonalon?
Sziasztok!
Üllő...Pilis között ma délelőtt?..
Üllő...Pilis között ma délelőtt?..

nyulipaar