Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Segítenék valakinek kézzel ma hajnalban Monor,Üllő,Vecsés környékén
nem kover kamionos pasihoz csatlakozni pentek este?
Mostanra keresek partnert egy közös “hokihoz” . 40- es ápolt férfi vagyok.Autós kaland de hely is megoldható.
Azért mind a kettőtöknek az értő magyar olvasás nem volna baj !
Idézőjel kezdődik és azzal végződik! tehát nincs itt hanem ezt valahonnan ez a srác áttöltötte valami redites oldalról mert valaki kinn volt és állítólag ezt ott fölrakta.
(Ez egy válasz Chad2.0 üzenetére (tegnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Idézőjel kezdődik és azzal végződik! tehát nincs itt hanem ezt valahonnan ez a srác áttöltötte valami redites oldalról mert valaki kinn volt és állítólag ezt ott fölrakta.
Sziasztok. Holnap este (Péntek) szívesen csatlakoznék Baja vonzáskörzetében párhoz. Akár csak kukkolni is.
Hát ja! Ezzel mekkorát hisztiznének " punts kríz-en"?Vagy csak így tudnak szerepelni.
Népliget vajda Péter uti kis parkoló régi teniszpálya ha ürítenél anon gyere itt vagyok ezüst toyota kombi
de azért itt vagy ezen az oldalon....
(Ez egy válasz xnx_1980 üzenetére (tegnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:09
(Ez egy válasz xnx_1980 üzenetére (tegnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
"Hétfőn 11:50 körül repülő lesen voltunk a párommal.
Pontosan: Vecsés felöli repülőgép les ( A spotter karácsonyfa közelében)
Elég forgalmas volt akkor, többek között családok is járnak ide.
Békésen sétálgattunk, és láttuk magunk előtt a képen látható fehér Volkswagent (Tiguan?).
Már sétáltunk pár perce, mire odaértünk. Az ablakok lehúzva, és kb. 50-60 körüli úriember, nagy erővel játszott magával. Nem zavarta az sem, hogy ott mentünk el mellette.
Egyértelműen szándékosan voltak az ablakok lehúzva, nem beszélgettünk halkan, nevetgéltünk, látta hogy ott vagyunk. Abszolút nem zavartatta magát, meg sem állt a "gyönyörben".
Felnőtt nőként a mai napig kiver a víz tőle (magam sem gondoltam volna), rossz belegondolni, hogy ezt egy
Ezért is ide posztoltam, szeretném, hogy tudjanak erről a perverz állatról az emberek. Természetesen azonnal feljelentést tettem, pontos leírással. Azért is vagyok biztos abban, hogy tudott a jelenlétünkről, mert amikor lefotóztam és elkezdtem telefonálni, azonnal megfordult és elhajtott.
Élvezte, hogy mások látják az undorító @.
Aki nem veszi ezt komolyan, és trollkodni jön, annak kívánom hogy soha ne találkozzon egy ilyen perverz állattal.
Ha olvasod te szégyentelen, remélem a maximális büntetést fogod kapni.
A rendszámot nem fogom leírni, ismerjük az igazságos igazságszolgáltatásunkat, esélyes hogy én fáznék jobban rá, mint ez a mintapolgár."
Békésen sétálgattunk, és láttuk magunk előtt a képen látható fehér Volkswagent (Tiguan?).
Már sétáltunk pár perce, mire odaértünk. Az ablakok lehúzva, és kb. 50-60 körüli úriember, nagy erővel játszott magával. Nem zavarta az sem, hogy ott mentünk el mellette.
Egyértelműen szándékosan voltak az ablakok lehúzva, nem beszélgettünk halkan, nevetgéltünk, látta hogy ott vagyunk. Abszolút nem zavartatta magát, meg sem állt a "gyönyörben".
Felnőtt nőként a mai napig kiver a víz tőle (magam sem gondoltam volna), rossz belegondolni, hogy ezt egy
ki
látja meg valahol. alf
sg alf
ye alf
rekEzért is ide posztoltam, szeretném, hogy tudjanak erről a perverz állatról az emberek. Természetesen azonnal feljelentést tettem, pontos leírással. Azért is vagyok biztos abban, hogy tudott a jelenlétünkről, mert amikor lefotóztam és elkezdtem telefonálni, azonnal megfordult és elhajtott.
Aki nem veszi ezt komolyan, és trollkodni jön, annak kívánom hogy soha ne találkozzon egy ilyen perverz állattal.
A rendszámot nem fogom leírni, ismerjük az igazságos igazságszolgáltatásunkat, esélyes hogy én fáznék jobban rá, mint ez a mintapolgár."
Miért mellette sétáltáltál, miért nem kerülted jobban el? Miért bámulsz be a másik autójába?
40-es nőként undorodsz a fasztól? Az egy dogging hely. (Ez egy válasz xnx_1980 üzenetére (tegnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:09
40-es nőként undorodsz a fasztól? Az egy dogging hely. (Ez egy válasz xnx_1980 üzenetére (tegnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
"Hétfőn 11:50 körül repülő lesen voltunk a párommal.
Ezért is ide posztoltam, szeretném, hogy tudjanak erről a perverz állatról az emberek. Természetesen azonnal feljelentést tettem, pontos leírással. Azért is vagyok biztos abban, hogy tudott a jelenlétünkről, mert amikor lefotóztam és elkezdtem telefonálni, azonnal megfordult és elhajtott.
ki
látja meg valahol. alf
sg alf
ye alf
rekEzért is ide posztoltam, szeretném, hogy tudjanak erről a perverz állatról az emberek. Természetesen azonnal feljelentést tettem, pontos leírással. Azért is vagyok biztos abban, hogy tudott a jelenlétünkről, mert amikor lefotóztam és elkezdtem telefonálni, azonnal megfordult és elhajtott.
kiverném neked
)))))))) :P tudod
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
)))))))) :P tudod
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
elfogyott az üzenetem
autózunk?
DDD
autózunk?
DDD
Reptéren most?)
Itt vagyok kint a Sárpeneteli parkerdő nagy parkolójában!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok ,Vajtán autós kaland ?
Párokat keresünk Tomival
Sajnos nekem idő előtt jött meg..így csak cumizni tudok most péntek este.
18 éves fiatal kezdő lány vagyok
Sajnos nekem idő előtt jött meg..így csak cumizni tudok most péntek este.
18 éves fiatal kezdő lány vagyok
Reptéren valaki?
Balatonlelle autópálya pihenő most valaki?
Igen, ezért írtam zárójelbe a köz részét a területnek. Nem mennek bele a jogi, dolgokba, nem is értek hozzá, de a PTK és a BTK itt is érvényes ettől függetlenül. Az üzenet az akart lenni, hogy nagyon könnyen lehet, olyan helyeket találni, ahol minimális az esély arra, hogy olyan ember lássa, aki nem akarja.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:28
A bevásárlóközpontok parkolói nem közterületek, hanem egészen pontosan közforgalom számára megnyitott magánterületek. Többek között ezért van az is, hogy oda kell menni, ha jogsi nélküli embert akarsz vezetni tanítgatni és nem valami elhagyatott helyre, ami tényleg közterület. Ebből a szempontból nem hülyeség a csávó ötlete, és természetesen a kamerák sem fednek minden négyzetmétert, bőven nem... Abban igazad van, hogy ez teljesen más kategória, mint a reptér és figyelni kell arra, hogy ne legyen belőle balhé, de a bevállalhatóság mértékének vonalát jól lehet tologatni olyan dolgokkal, mint pl. mennyire sötét ablakú kocsival mész oda, mennyire látványosan akciózol, mennyire távol állsz a bejárattól.
Ebből tömeges, rendszeres dolog nem tud kialakulni, mert ha elterjedne egy ilyen, akkor rövid időn belül közbelépne az üzemeltető, de megfelelően kontrollálva, alkalmi jelleggel lehet ebben a kalandozásban is gondolkodni.
Ebből tömeges, rendszeres dolog nem tud kialakulni, mert ha elterjedne egy ilyen, akkor rövid időn belül közbelépne az üzemeltető, de megfelelően kontrollálva, alkalmi jelleggel lehet ebben a kalandozásban is gondolkodni.

nyulipaar

RSmart
Marketa J