Holnap ugyan ebben az időben érdekelne ha gondoljátok...
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Profilképként feltettem, hol szoktam "megmutatni" magam. Akit érdekel, elgurul arra, ha tetszik a "kínálat" odajön és megbeszéljük hogy orál, anál, vagy mindkettő. Az nem baj, ha előre egyeztetünk, mert sajnos sok időm nincs. Vasárnap délután fél 7 körül biztosan megyek. Ha úgy alakul, hogy akár többen is jönnének, nekem az sem probléma.
Ma este a reptérnél?
Ma este pár esetleg ?
Sziasztok!
Holnap reggel reptér?..
Holnap reggel reptér?..
Csepelről ?
Késő este párocskám a hátsó ülésen kiverné egy szimpatikus, ápolt srác farkát előttem. Lehet az enyémet is azzal egyszerre. Ehhez keresnék egy sportosabb fiatal ( max 38 éves ) ,jófej srácot. Fót-tól nem messze leszünk. Adatlap és kép a szerszámról szükséges.
Reptér hölgy vagy pár?
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
22-23 óra között.
(Ez egy válasz publicguy üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:27
Ma este 8-9 órakor rapid tali 10. vagy a 18.kerületben, adatlapomnak megfelelően... írjatok üzit
Reptèren?
Ma este 8-9 órakor rapid tali 10. vagy a 18.kerületben, adatlapomnak megfelelően... írjatok üzit
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Reptéren ma lesz valaki?
Lehetőleg 30-50 között és 20 centi közeli.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Érdekelne
Holnapi napra , estére keresek egy igazán nagy és méretes farkú aktív pasit, aki esetleg családos, 100 százalék diszkréció neki is szükséges. Szeretném,ha alaposan megszopatna egy ilyen úriember. Pest és környékére
Sziasztok.
Bánréve közelében keresünk tettrekész férfit vagy férfiakat a mai napra. Heteró alapon a feleség örömére.
Bánréve közelében keresünk tettrekész férfit vagy férfiakat a mai napra. Heteró alapon a feleség örömére.
Ma este 22-23 óra körül egy autós kaland, Érden érdekelne valakit?
Sziasztok
Párként hasonló párt keresnénk estére autós Mokához
Párként hasonló párt keresnénk estére autós Mokához
Amikor Halásztelken laktam sokat jártam oda mókázni, de most az M5 Auchan közelebb van.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (tegnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

nyulipaar

Playboycsavo
Harmony Gabriel