nagyon csini vagy...
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2026. 03. 28. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 12:01
Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna ma? Nudi környéke esetleg?
Valaki jár Alsónémedi felé??
Amúgy annyi beszari pasi van....a reptéren
Felkapcsolt beltervilagitassal lovagoltam tegnap. Lámpával világítva stb több autó csak elment mellettünk lassan de nem állt meg
A másik véglet aki. Csak követ követ.... szemből reflektorozik és nem érti meg ..hogy az ilyen közeledés nem érdekel...amikor szándékosan megáll szemben velünk és refizik mikor elküldjük..hogy ez nem bejovos...akkor úgy tesz mint aki elmenne aztán gyalog sétálva megkozelit....messziről néz...amint kinezunk az autóból, hogy van e ott valaki elkezd menekülni sprintelni..bujocskazik mint a dedoban
Felkapcsolt beltervilagitassal lovagoltam tegnap. Lámpával világítva stb több autó csak elment mellettünk lassan de nem állt meg
A másik véglet aki. Csak követ követ.... szemből reflektorozik és nem érti meg ..hogy az ilyen közeledés nem érdekel...amikor szándékosan megáll szemben velünk és refizik mikor elküldjük..hogy ez nem bejovos...akkor úgy tesz mint aki elmenne aztán gyalog sétálva megkozelit....messziről néz...amint kinezunk az autóból, hogy van e ott valaki elkezd menekülni sprintelni..bujocskazik mint a dedoban
Szia,kedd estére jössz ki esetleg ?
(Ez egy válasz autostali üzenetére (2026. 03. 28. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna ma? Nudi környéke esetleg?
Szabolcs megye pár vagy hölgy?
Most valaki vecsésen, közös maszti, szopás autóban?
Sziasztok!
Ma Győrben kaland ? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely megoldható.
Írjatok
Ma Győrben kaland ? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely megoldható.
Írjatok
Sziasztok!
Mindjárt kint leszek a reptérnél, lesz kint valaki aki meglesné ahogy játszadozom a farkammal és esetleg besegítene?
Én is szívesen néznék másokat.
Negyvenes, igényes, ápolt vagyok.
Mindjárt kint leszek a reptérnél, lesz kint valaki aki meglesné ahogy játszadozom a farkammal és esetleg besegítene?
Én is szívesen néznék másokat.
Negyvenes, igényes, ápolt vagyok.
Sziasztok!
Reptér most reggel?
Reptér most reggel?
A mai napon, hölgy vagy pár a reptérnél egy kis kalandra?
Sziasztok.Ma délutánra keresnék hölgyet,pár hölgy tagját hetero alapon kellemes élvezetekre.Nincs konkrét elképzelés a lényeg hogy mindenkinek,de főleg a hölgynek tartalmas és élvezetes legyen.Egyeztessünk privátban ha lenne rá jelentkező.Szép hétvégét mindenkinek.
Sziasztok.Ma délutánra keresnék hölgyet,pár hölgy tagját hetero alapon kellemes élvezetekre.Nincs konkrét elképzelés a lényeg hogy mindenkinek,de főleg a hölgynek tartalmas és élvezetes legyen.Egyeztessünk privátban ha lenne rá jelentkező.Szép hétvégét mindenkinek.
Sziasztok.
Reptérnél ma délután kukkolható pár,vagy hölgy??
Reptérnél ma délután kukkolható pár,vagy hölgy??
Sziasztok!
Van itt olyan akit izgat a dogging?
Mi egy ilyet tervezünk most. Már régóta izgat minket és most jelentkezőket várunk mert többesben szeretnénk átélni.
Jelentkezni privátban lehet, ötleteket elképzeléseket örömmel fogadunk.
Van itt olyan akit izgat a dogging?
Mi egy ilyet tervezünk most. Már régóta izgat minket és most jelentkezőket várunk mert többesben szeretnénk átélni.
Jelentkezni privátban lehet, ötleteket elképzeléseket örömmel fogadunk.
Sziasztok! Keresünk nyitott párokat, hölgyeket autós kalandokra!
Mostanra keresnék egy közös és kölcsönös farokveréshez partnert . Pest megyében vagyok . Helyem van.
Mi voltunk. De csak pároklat vagy lányokat keresünk
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (2026. 03. 27. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 27. péntek 21:17
Dacia duster-es pár. Írjatok rám légyszi privátban ha innen vagytok. Elúldöz ez a sok gyökér mindenkit.
repternel senki nem akar szopatni?
Most derült ki, hogy holnap reggel fél kilenc után ki tudok nézni a Fóti Auchan parkolóba. De csak akkor megyek, ha valaki ír, hogy jön/ott lesz.

nyulipaar