Szépvölgyire tervez mostanában valaki menni?
Igéynes Úriember, Igényes Hölgyet keres, Igényes estére!
Szia engem érdekelne a dolog
(Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 19:13
Ha ma ürítenél kint leszek 21 órakor a népliget ftc parkoló végében a pinpong asztaloknál full anon. Lehetsz hetero is semmi duma vedd ki a farkad pucsitok oda jössz élvezel mész
Sziasztok kiskunhalas sostonal valaki?
Húsvét közeledtével... Szolnokon és környékén...péntek-szombat-vasárnap, délután-este-éjjel keresnék...autós kalandra..." locsolkodás" céljából... egy kellően exhibicionista, szexy Hölgytagú Párt... ahol "meglocsolhatnám" a Hölgyet, a Párja jelenlétében, vagy Vele közösen...! Ápolt, intelligens, igényes Férfiként... akár autóban, természetben, ha erre jártok épp...
Szia, izgalmas estét. Szívesen találkoznék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Mikor merre?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Albertirsa környékén ki jár kocsival?
Sziasztok. Lightos kalandra keresek pasit Budapest en
Ha ma ürítenél kint leszek 21 órakor a népliget ftc parkoló végében a pinpong asztaloknál full anon. Lehetsz hetero is semmi duma vedd ki a farkad pucsitok oda jössz élvezel mész
Ha igazán masszívat akarsz szopni bő gecivel, írj privátot
Sziasztok!
Hosszúhétvége alatt pár/nő , aki örülne egy kukkolónak?
Játszanak a szokásos helyek, csak jó lenne nem potyára kimenni, cserébe biztosítom hogy igényes vagyok, és nem töketlenkedek
Dogging vagy többes felállás is érdekel, van tapasztalatom is.
Hosszúhétvége alatt pár/nő , aki örülne egy kukkolónak?
Játszanak a szokásos helyek, csak jó lenne nem potyára kimenni, cserébe biztosítom hogy igényes vagyok, és nem töketlenkedek
Dogging vagy többes felállás is érdekel, van tapasztalatom is.
04.03 -- 04.06 ig
Balatonboglár és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nincs helyem, utazni tudok, független vagyok, és rugalmas.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak...
Balatonboglár és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nincs helyem, utazni tudok, független vagyok, és rugalmas.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak...
sziasztok, xi. ker. árasztó parton belevaló hölgy?
Sziasztok! Reptéren nő vagy pár ma ?
Sziasztok Délpestmegyében nagy méretú ffi?
Sziasztok! -Hetero házaspár vagyunk dagi feleséggel!41-47 évesek vagyunk. Keresnénk: -Férfit autós szopáshoz az illetö 30-50 közötti legyen,pesten lakj tudj utazni a xv.kerületigLlegyél határozott,férfias fellépesű,legyen tisztában a képességeivel nem kell nagyzolni Mondjuk ha egy kicsit kedves vagy persze nem kell csöpögni az nem baj. Legyél ápolt tiszta szagmentes!!!!!Többit privátban
Van kint heteró a reptéren fagy feleslegesen álltam meg
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK
Szabolcs megye valaki?

nyulipaar

peterman
Astrid