Ma 16-17 óra felé Kondorosi végénél Dunaparton egy kis kalandozás?
Délelőtt a reptérnél szopatnék
Igényes bi passziv pasival szopatnám a vskos farkam. Írj privátot
Mostanra !Pest megyében egy enyhe bi srácot közös és kölcsönös faszveréshez de ha szimpatikus és ápolt vagy be is kaphatod kicsit. Párom már nem jön , egyedül keresek (ffi) ! Hely is megoldható de auto is .
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat/////
Szépvölgyin vagyok… 20/6os farokkal… hölgy,pár?
Nagy farkú pasival szívesen jatszadoznek a napokban egyik este, Pest-megyében . Autóban, vagy nálad. Igényes, fiatalos srác vagyok szép szerszámmal.irj privát. Képed,adatlapod legyen, hamár ez egy tarskereső,nekem is van...
Sziasztok! Húsvétra ha szeretnéd meglepni a feleséged, párod egy sportautós élménnyel ami tartalmaz extrákat írj. Ha kéred fotót is küldünk
Balaton környéke
Balaton környéke
Szépvölgyin mostanában kurna valaki?
A Szépvölgyin 22:30-kor verem a farkam és ….
Ha érdekel írj és küldöm a részleteket
Ha érdekel írj és küldöm a részleteket
sziasztok.
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
pécs malomvölgyi tó most? szopatnék szinte anon, sötétben
Most esetleg autós kukkolásra akár egymás előtti masztira keresek Hölgyet vagy Párt !
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Sziasztok! Fél 10 től kint leszek a szépvölgyin. Tervez esetleg kijönni nő vagy pár?
Szépvölgyire tervez mostanában valaki menni?
Igéynes Úriember, Igényes Hölgyet keres, Igényes estére!
Szia engem érdekelne a dolog
(Ez egy válasz Martin366 üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:13
Ha ma ürítenél kint leszek 21 órakor a népliget ftc parkoló végében a pinpong asztaloknál full anon. Lehetsz hetero is semmi duma vedd ki a farkad pucsitok oda jössz élvezel mész
Sziasztok kiskunhalas sostonal valaki?
Húsvét közeledtével... Szolnokon és környékén...péntek-szombat-vasárnap, délután-este-éjjel keresnék...autós kalandra..." locsolkodás" céljából... egy kellően exhibicionista, szexy Hölgytagú Párt... ahol "meglocsolhatnám" a Hölgyet, a Párja jelenlétében, vagy Vele közösen...! Ápolt, intelligens, igényes Férfiként... akár autóban, természetben, ha erre jártok épp...

nyulipaar

vic4