Mi ma este Pesten valami félreeső helyen leparkolunk. Írjatok, ha az ilyen kalandok is érdekelnek.
(Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hová lenne érdemes mennünk a hétvégén?
36/30 éves pár vagyunk.
Hová lenne érdemes mennünk a hétvégén?
36/30 éves pár vagyunk.
Ma délután 3 körül nagyfaszú haverommal megyünk Szépvölgyire. Ott lehet nézni és mi is kukkolnánk; leginkább harisnyás lányt
Bp-ről Gyömrő felé keresek fuvart. Férfias macis pasik előnyben
Hajdúszoboszlón szopnék ma diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Szabolcs megye pár?
Sziasztok!
Doggingra keresünk pasikat.
Jelentkezni privátban lehet.
Töpp pasit is keresünk csak akkor jelentkezz ha ez nem zavar.
Írd le te hogyan képzeled el vagy hogyan szeretnéd?
Doggingra keresünk pasikat.
Jelentkezni privátban lehet.
Töpp pasit is keresünk csak akkor jelentkezz ha ez nem zavar.
Írd le te hogyan képzeled el vagy hogyan szeretnéd?
sziasztok ma este ha valaki értékelne egy autós szopást akkor keressen meg minket 42-48 eves hazaspar vagyunk újpalotáról.Akit keresünk 30 felett 50 alatti pasi aki ápolt, tiszta ,szagmentes,nem zavarja ha a nő duci.Nem zavar ha szakkállas, vagy van pocak, ami fontos 16cm-nél legyen nagyobb és minél vastagabb annál jobb.XV.kerületben tudunk talizni este 19:30körül.A többit privátban.
Sziasztok, Egy kedves budapesti hölgyet most elvinnék magammal Esztergomba , kis városnézés, Dunapart, séta, beszélgetés. Aztán természetesen vissza is hozom. Mindenféle elvárások nélkül.
Az est folytatása már csak rajtunk múlik.
Normális, àpolt, kedves pasi vagyok,
Jelentkezni privátban, szép napot mindenkinek
Sziasztok, Egy kedves budapesti hölgyet most elvinnék magammal Esztergomba , kis városnézés, Dunapart, séta, beszélgetés. Aztán természetesen vissza is hozom. Mindenféle elvárások nélkül.
Székesfehérvár, Tatabánya Velenceitó környékén keresek párt vagy hölgyet. Igényes, 40 es pasi vagyok...kukolnék is, de csak szopatás is érdekel.
Győrben szopnèk. Helyem van.
Néznék rólatok képeket..
Kár hogy nem Debrecen környékén vagytok.. (Ez egy válasz Danxxl30 üzenetére (tegnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:39
Kár hogy nem Debrecen környékén vagytok.. (Ez egy válasz Danxxl30 üzenetére (tegnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin most. 2 nagyméretű sportos és fiatal is! Mutatjuk, nézünk is, de móka is
Lehet bi alapon esetleg. Írj!
06300110334 Viber
06300110334 Viber
Sziasztok
Nagykőrös és környékén szopnék
Nagykőrös és környékén szopnék
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Szépvölgyin most. 2 nagyméretű sportos és fiatal is! Mutatjuk, nézünk is, de móka is
06300110334 Viber
06300110334 Viber
Szürke kisbusz innen?
Sziasztok !! 18 éves lány!!
Ma estére keresünk összeszokott harmasunkhoz plusz párt vagy nőt.
Budapest és környékén
Ma estére keresünk összeszokott harmasunkhoz plusz párt vagy nőt.
Budapest és környékén
Sziasztok. Ma este Nagykanizsa-Cserfő-Nagyrécse-Csapi-Galambok vonalon kalandoznék. Hölgyek, párok autós szex? Vagy kukkolás?
11 kor reptér

nyulipaar