Írunk
(Ez egy válasz Többeskaland37 üzenetére (2026. 04. 15. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 15. szerda 19:56
Sziasztok! Ma este pàr autós kalandra? Szépvölgyn vagy reptéren?
Sziasztok! Ma este pàr autós kalandra? Szépvölgyn vagy reptéren?
Baján este kaland?
Ma este aktív partnert keresek Budapestről. Helyem nincs.
Én 28 éves, átlagos testalkatú passzív vagyok
Én 28 éves, átlagos testalkatú passzív vagyok
Valaki ma este Sopron-Gyōr vonalon?
Reptéren kint vagyok 20 oráig.
Kocsiban szopnék. Átlagos bi vagyok.
Kocsiban szopnék. Átlagos bi vagyok.
Megpróbáljuk ma is 8 után. Hátha sikerrel…
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2026. 04. 14. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Minden kemény faszt alaposan megfejek! A XVII. kerületben, sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában, nagy szilikon mellekkel és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt, azután, ha összegyűltünk páran, megbeszélünk egy pontos időt és helyet. Teljesen ingyenes program.
szopnék, szopatnék, maszti ilyesmi monor és környéke
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé
Szopnék egy jót
Bp-Eger M3?? Valaki szopna?
Kint vagyok a reptéren.
Szopnék kocsiban
Szopnék kocsiban
Reptéren egymás elötti maszti?
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nyitott nőt,párt.
Sziasztok győr környékén most valaki ?
Valaki ma Monor és környéke?
Sziasztok!
Péntek estére párként ,párt keresnénk reptéri mokához!
Péntek estére párként ,párt keresnénk reptéri mokához!
Sziasztok!
Péntek délután valóban nagy cerkával ,Nő szórakoztatnák a reptéren !
Péntek délután valóban nagy cerkával ,Nő szórakoztatnák a reptéren !
Sziasztok, holnap (csütörtökön) a reggeli órákban megyek kelet felől BP-re az M3-on, este ugyanígy vissza. Hetero útitársat szívesen elviszek.

nyulipaar

Jolene