MA , késő esti órában 0:00-1ig egy farokverős kalandra keresek partnert egy jófej bi srác személyében ,max 40 éves korig. Párom ma jelen lenne mint kukkoló de elképzelhető ,hogy kicsit besegít kézzel is . Helyünk van Pest megyében ,és ha esetleg autós kaland akkor is van.. Adatlap+ kép(cerkáról) szükséges.(
Külön, én (ffi) hajnal 3-ig elérhető leszek 1 után is ugyanilyen kalandra de akkor már párom nélkűl!
Külön, én (ffi) hajnal 3-ig elérhető leszek 1 után is ugyanilyen kalandra de akkor már párom nélkűl!
Reptéren van kint valaki?
Holnap este tervez hölgy vagy pàr ki menni a Szépvölgyire ?? Én 44 éves pasi 21/6cm méretel
Reptér kifutó vége valaki most
Senki nem akar semmit? Bp. 17,16 ker.?
Bp-en vagy környékén valaki valamerre?
Sziasztok
Hölgynek vagy párnak lenne kedve ma találkozni?
Tudok utazni és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgynek vagy párnak lenne kedve ma találkozni?
Tudok utazni és elég nyitott vagyok.
30F
Sziasztok,
23-3400 körül dél - pesten kaland?
23-3400 körül dél - pesten kaland?
Sziasztok Hölgyek! Valaki kamionos kaland Százhalombattán?
Kossuth Lajos u. 12.
(Ez egy válasz Atesh29 üzenetére (tegnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:58
Sziasztok, valaki tud valami pontos címet mondani hogy hol lehet a reptérnél kalandozni?
Sziasztok, valaki tud valami pontos címet mondani hogy hol lehet a reptérnél kalandozni?
Valaki a Határúti erdőben az ibis hotel mögött szopatna egy gyors találkozó keretében mostanában?
Sziasztok. A Szépvölgyin van esetleg érdeklödő pár, vagy hölgy. Egy fél óran belül fent leszek, és kicsit játszok a kocsiba.
Írtam
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (tegnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:08
Sziasztok!30-50kozotti budapesti pasival ismerkednenk házasparként aki esetleg kiverné a farkat a puncimra.
Sziasztok!30-50kozotti budapesti pasival ismerkednenk házasparként aki esetleg kiverné a farkat a puncimra.
Sziasztok!
Mai nap Fehérváron vagy környékén olyan Nőt vagy Párt keresek akiket izgat ha megleshetnének miközben a kocsim mellett masztizom!
Diszkréció alap!
Ha lenne ilyen Nő vagy Pár akkor privátba várom a levelet!
Üzenet módosítása
Mai nap Fehérváron vagy környékén olyan Nőt vagy Párt keresek akiket izgat ha megleshetnének miközben a kocsim mellett masztizom!
Diszkréció alap!
Ha lenne ilyen Nő vagy Pár akkor privátba várom a levelet!
Üzenet módosítása
Sziasztok. Konkrétan a 18.kerületben keresek autós talihoz helyet ha van ilyen. Ha valaki tud ilyet ne tartsa magában. Bi kalandhoz keresek kimondottan a 18.kerületben.
Sziasztok! Időnként látom keresnek az M9 lábánál partnereket! Tud valaki segíteni hol van ez a hely? Mi szokott ott történni?
Sziasztok. Most délután Budapesten, Szépvölgyin, reptéren pár vagy hölgy akinek kedve lenne egy kis autós kalandhoz, a természet lágy ölén való ismerkedéshez? Privátban keressetek.
Sziasztok!
Pénteken kora délután nőt kényeztetnék a reptéren!
Valóban 23-cm a cerkám !
Pénteken kora délután nőt kényeztetnék a reptéren!
Valóban 23-cm a cerkám !

nyulipaar

swingerma
Jade