Budapest, autómban!
33 éves magyar etnikumú férfi!
33 éves magyar etnikumú férfi!
Ahogy írtam, ma is kinéztem a Fóti Auchan parkolóba. Annak ellenére, hogy senki nem jelzett vissza. A 15-20 percig "köröző" autók (nem tudom miért) pont azt az időt veszik el, ami alatt... Szóval, ha kimegyek: Megmutatom a "kínálatot" . Ha gondolod odajössz és élvezhetsz. Orálisan/análisan. De mivel nincs sok időm (lsd.adatlapom) , nem tudok órákat várni, hogy elszànd magad. Egyébként az elmúlt időszakban csak azért megyek ki, hogy a "kukkolóknak" legyen egy jó estéje.
Nekik van idejük várni! Mi is válogatunk.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:57
De nem mindenki így csinálja.A vàlogatós párok várjak a sűlt galambot.s a herceget a fehér lovon,de hát az Ritka.
Had legyek a riherongyod! Ma este/éjjel a XVII. kerületben fejném a faszt a szabadban, egy félreeső helyen, szexis női ruhában, combfixben, tűsarkú, hosszú szárú csizmában, szilikon mellekkel, szopómaszkban! Elétek térdelek, álljatok körbe, használjátok a számat és sorban, egymás után pumpáljátok tele csordultig. Lenyelem az egészet. Nem vagyok nő! Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Jelentkezzen, akit érdekel! Ingyenes, szabadtéri program!
XVII. ker. Csékút utca végénél, a patakparton.
XVII. ker. Csékút utca végénél, a patakparton.
Reptérre ott lehet bemenni ahol épp építkezés van ? Vagy az másik hely ? Hova szoktak járni ?
Pároknak mindkét részről kapható vagyok
De nem mindenki így csinálja.A vàlogatós párok várjak a sűlt galambot.s a herceget a fehér lovon,de hát az Ritka.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (tegnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:46
A nagyon kevés szabadidőnket nem fecséreljük el a hülyeségre. Ha megyünk mi csináljuk is a partyt!!!
Reptérnél most nagyfarkú aktív pasi??
Ma este valaki csepel környékén közös faszverésre?
Ma este Bp?
Timár utca holnap reggel valki ?
U
Győr környékén ma este 21 óra körül nő vagy pár autós kalandra?
A nagyon kevés szabadidőnket nem fecséreljük el a hülyeségre. Ha megyünk mi csináljuk is a partyt!!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:49
De még mennyire rendszeresen.Tí jók vagytok . Nem mint a kocsikázó pàrok meg pasik
Szépvölgyi parkolóban vagy a reptérnèl lenne kedve fiatal párnak velünk ismerkedni? Akár ma este is jó lehet még.
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé
Esetleg a 16.kerületben olyan pàr aki Dogging vagy Bukkake party k bá jártas . Mátyásföldi reptér mellett lakom.Beszállnék 3. nak .Jártas vagyok az ilyesmi be
Heló!
Van-e a Nyírségben, aki szeretne cumizni, részt venne autós kalandban, esetleg hölgy v. pár akihez be lehet szállni?
Van-e a Nyírségben, aki szeretne cumizni, részt venne autós kalandban, esetleg hölgy v. pár akihez be lehet szállni?
Sziasztok!
Hétfőn napközben valaki tervez reptéri látogatást?
Hétfőn napközben valaki tervez reptéri látogatást?
Sziasztok.
Mai napra keresek kanos aktív perverz pasikat.
26 éves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható
Mai napra keresek kanos aktív perverz pasikat.
26 éves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható

nyulipaar

mi25
Celine