Hellyel rendelkező aktív pasi holnap reggel 7-9 óra között Kelenföld vagy 13 kerület környékén? Szopnék meg dugható is vagyok akár többesben is benne vagyok passzívként
Orosházán keresek férfit orálra !
Sziasztok! Ma este szívesen dugnék és szopatnék csinos barátnőt vagy feleséget a párjával együtt. Imádom, ha többen kényeztetünk egy csini hölgyet. Imádom az autós szexet is.
Budapesti vagyok, így a környéken keresek. Privátban elértek.
Budapesti vagyok, így a környéken keresek. Privátban elértek.
Holnap estére keresünk budapesti 30- év feletti 50-év alatti tiszta ,ápolt, pasit aki duci imádó és szívesen kiverné a farkát elöttem és a puncimra spriccelne.Ha valakit érdekel a részleteket privátban megbeszélhetjük!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Ma este pestmegyeben megszopatna valaki ?
Sziasztok valaki esetleg mór vagy környèke aki szopna vagy dugható?
Sztornó
Valaki a reptérnél egy közös hokira?
Ma valaki kér egy fiatal sráctol (23 eves vagyok atlagos/sportos alkatú) egy érzelem mentes szopást?
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul
18:00 környékén.
Bár csomópont es Corvin negyed környékén?
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul
18:00 környékén.
Bár csomópont es Corvin negyed környékén?
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Ma este pasit/fiút keresek Budapest, XI.kerület, Dunapart, de rugalmas vagyok.
Hölgyet hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!
17ker környékén?
Olyat keresek aki szeretne űriteni egy átlagos férfibe ,nefélj
gy
nem csinálok neked
alf
er alf
ek alf
et
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár ?
Van itt Szabolcsi pár ?
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé... helyem is van, ha az kényelmesebb
Szegedi nő vagy pár autós kalandra?
Ma este 21-22 òra körül találkoznék olyan párral ahol a hölgynek nagyobb, lògòs mellei vannak. Szívesen ráverném a farkam. Ha tetszene nektek is ennek a lehetősége , írjatok rám privátban.
Este valaki pest megyeben megszopatna ?
Sziasztok estefelé nagy méretü ffi 1 vagy 2 Délpest megye?
Valaki aki rendes, tiszta és szeretne egy hatalmasat élvezni

nyulipaar

atakk
Barbora H