18 éves dögös, sportos csajszival együtt keresünk hétvégére programot. Parokkal, vagy csajszikkal.
Most este laza kalandra pàr vagy pasi?
16 kerületbe.Mátyásfőldi repülő térnél ma este pàr ??
Ma este fél kilenc után kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Sziasztok. Népliget környékén gondolom.nem. nagyon szokott autos kalandozni ott pár?
Keszthely környékén szopnék. Valaki?
Gárdonyi nudin pasi mostanság?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma estere keresek ferfit orosházán és környékén
Most nyugatiban szopnék-szopatnék!
Sziasztok ma 19 óra körül Solt környékén valaki?
Sziasztok! Màra keresek autós kalandra pàrt illetve pasit.Reptéren, Szépvölgyin.
Ma 19:30-20:30 között autódban szopnék akár dughatsz is Bicskén
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé...
Sziasztok tegnap olyan jól sikerült ez az autós puncira élvezéses este ,hogy péntekre estére megint keresnénk egy pasit aki 30felett van 50 alatt Budapesti lakos tiszta, ápolt,normális férfias.Ha érdekel keress privátban
Sziasztok tegnap olyan jól sikerült ez az autós puncira élvezéses este ,hogy péntekre estére megint keresnénk egy pasit aki 30felett van 50 alatt Budapesti lakos tiszta, ápolt,normális férfias.Ha érdekel keress privátban
Sziasztok. Dunaharaszti-Kiskunlacháza útvonalon valaki?
Üllő-Albertirsa között mostanában autós kaland?..
Ma 19:30 és 20:30 között Bicskén akinek autója is van? Passzív vagyok

nyulipaar

Miriam