Most valaki vecsésen? Közös maszti esetleg szopatnék
Sziasztok!
Fejér megyeben van autós kalandhoz helyszín, dogging stb.?
Fejér megyeben van autós kalandhoz helyszín, dogging stb.?
Hölgy, vagy pár benne lenne ma, Pest környékén, vagy Dunaújváros környékén valami autós kalandba?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Belevaló pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni stb lehetőleg egyterüvel
Áll a faszom ki lépne most megy szülinapomra?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok!
Reptérnél mostanában?..
Reptérnél mostanában?..
Repternel van valami mozgas ilyenkor? Vagy a deli orakban? Meg merre szoktak lenni ott? Nem voltam meg azert kerdezem
Autós kalandot, izgalmakat keresek ma délelőtt a 10-17-18. kerületben lánnyal, párral. Írj, megbeszéljük ki mire vágyik
Vagy valaki ki verné nekem most?18. Ker
18. Kerületben idős pár aki akár videóra is venné ahogy ki elégítem a hölgyet?50-75 év között.
Ma gyöngyös vagykörnyékén kiverném valaki farkát irj privátba
Sziasztok!
Üllő-Albertirsa között sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Ma napkozben repter vagy gyal kornyeken tali?
Sziasztok!
Keresek minden nap kalandra vágyókat.
Lehetőleg ne legyél több mint 45 éves.
Minden nap korán reggel megyek Visznekről Budapestre dolgozni az M3 autópályán, illetve nap végén haza.
Párokhoz csatlakoznék, de minden másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy általában nem túl sok időm van ilyenkor.
Akár már holnap reggel is nyitott vagyok bármire, nem vagyok kamu, komolyan gyors talikat szeretnék, ám de nem zárkózom el a rendszeres gyors taliktól sem.
Ápolt vagyok, aktív potens
keress privátban, ha lehet küldd el a számod betűkkel leírva.
Írj és tali.
Ha nem vagyok fent, ne aggódj. Írd meg melyik pihenőhelyen vagy Gyöngyöstől Budapestig. Én általában 3/4 5-kor indulok és a pályán mondjuk hatvan környékén 5 óra max fel 6-kor szoktam lenni.
Keresek minden nap kalandra vágyókat.
Lehetőleg ne legyél több mint 45 éves.
Minden nap korán reggel megyek Visznekről Budapestre dolgozni az M3 autópályán, illetve nap végén haza.
Párokhoz csatlakoznék, de minden másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy általában nem túl sok időm van ilyenkor.
Akár már holnap reggel is nyitott vagyok bármire, nem vagyok kamu, komolyan gyors talikat szeretnék, ám de nem zárkózom el a rendszeres gyors taliktól sem.
Ápolt vagyok, aktív potens
keress privátban, ha lehet küldd el a számod betűkkel leírva.
Írj és tali.
Ha nem vagyok fent, ne aggódj. Írd meg melyik pihenőhelyen vagy Gyöngyöstől Budapestig. Én általában 3/4 5-kor indulok és a pályán mondjuk hatvan környékén 5 óra max fel 6-kor szoktam lenni.
Holnap reggel M6-os vonalán Budapest felé Dunaújváros felöl valahol valaki aki szeretne egy kis kalandban benne lenni? 39, átlagos és értelmes faszi vagyok.
M3 vonalán bp- mkövesd között hölgy v pár? Igazából csak nezelodnek először
Nemsoká indulok szepvolgyirol.
M3 vonalán bp- mkövesd között hölgy v pár? Igazából csak nezelodnek először
Valaki most Gazdagréten egy szopas ?

nyulipaar

Apityu
Kornelia