Sziasztok Hölgy/Párt nemakar kinézni a Reptérhez mert akkor kimennék én is
bocsi a helyesírás ért..De este voltak a reptérnél,jó páran.Sokan kijárnak nézelődni, kocsikázni,.Én napozni szoktam kimenni a hatsó parkolóba, össze is szedem a szemetet is rendszeresen.Aki azt állítja hogy ritkán van Dogging party vagy bukkake party az téved.Tí is az a fajta válogatós ,kocsikazós, Párocska lehettek mint a LEGTÖBB, Üdv a fórumon.
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 10:56
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.
De miért nem álltak meg??? Mit kellett volna csinálnunk??? A bénákkal nem tudunk mit kezdeni!!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 13:12
akkor a mí kiserdős pártunk jobb lett.Jó hangulat,jó szex.Parszor elmentek mellettünk ,de hát megnyugtatták hogy .már sok ilyen akció volt a gyönyörű Ypovi párral.De hát ők nem kocsikázni járnak ..Persze beszélgetéssel kezdődik,amit zí is láttatok.Jó kis este volt
Ma velencén/gárdonyi nudi környéken taliznék max 45-ig férfias pasival. Kocsiban, szabadban kalandoznék
Sziasztok! Felcsúton kalandoznék nővel vagy párral
akkor a mí kiserdős pártunk jobb lett.Jó hangulat,jó szex.Parszor elmentek mellettünk ,de hát megnyugtatták hogy .már sok ilyen akció volt a gyönyörű Ypovi párral.De hát ők nem kocsikázni járnak ..Persze beszélgetéssel kezdődik,amit zí is láttatok.Jó kis este volt
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 10:56
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Ma autos kalandra keresek egy kedves part! Reptéren? Vagy bàrhol màshol?
Szia sziasztok
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Adtlapunkank megfelelően keresünk kalandot a mai napra Komárom-Esztergom megyében. Csak az írjon aki megfelel a keresésünknek! 35 éves korig! Köszönjük!
Akkor sajna kimaradtatok,pedig volt ám akció!
Van valami mozgas a reptérnél kb 1 ora mulva ?
Albertirsa közelében vki délután?pasi?
Sziasztok!
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Veszprém környékén hölgy vagy pár
?
?
Sziasztok! Ma valaki Nyíregyházán, vagy környékén? Szívesen találkoznék, érezzük jól magunkat!
Sziasztok, Dunaújváros-solt-dunatetétlen-harta vonalon valaki? Heletőleg hölgy, kortól függetlenül!
Győrben szopnèk. Helyem van.

nyulipaar

puttoangel