Sziasztok!
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna
Ma este Budapest/Reptér környékén pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna
Sziasztok!!
Ma este 7 óra kinézünk a reptérhez ha az időjárás nem romlik el.Esetleg pár tervez kijonn??
PÁR ÉS NEM PASI.
Ma este 7 óra kinézünk a reptérhez ha az időjárás nem romlik el.Esetleg pár tervez kijonn??
PÁR ÉS NEM PASI.
Gubacsi híd környékén valaki közös hoki vagy orál ?
Nyéki tónál találkoznék egy hölgyel!
*hölgy
Dunaújvárosból högy vagy pár esetleg van?
Kiserdő, reptér?
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Reptéren ma délutàn valaki?
Reptér 15:00?
Én is köszi a lehetőséget és a nuninyaláskor az extra nedvet a pulcsim nem uszta meg szárazon .
jó buli volt . Remek beszélgetés és a többi extra
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
jó buli volt . Remek beszélgetés és a többi extra
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ezt megerősítem,Poviék általában a kiserdőnél kezdik,kis dumcsi,hangolódás,aztán akció! Nem futkosnak jobbra,ballra,tudják miért mennek ki,közvetlen jófej páros,Móni csinos,kívánatos! Nálam ők a nyerők!!!
na azt vàrhatod,hogy Nő kimenjen.De hát türelem az jó dolog.Otz lenni még jobb
(Ez egy válasz Kicsi31 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 13:24
Sziasztok Hölgy/Párt nemakar kinézni a Reptérhez mert akkor kimennék én is
aki nem áll meg azzal nehéz még beszélni is .Tí vagytok a legjobbak.Éljen Ypovi....Vigyázzunk egymásra Rövid az élet.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 13:17
De miért nem álltak meg??? Mit kellett volna csinálnunk??? A bénákkal nem tudunk mit kezdeni!!!
Sziasztok Hölgy/Párt nemakar kinézni a Reptérhez mert akkor kimennék én is
bocsi a helyesírás ért..De este voltak a reptérnél,jó páran.Sokan kijárnak nézelődni, kocsikázni,.Én napozni szoktam kimenni a hatsó parkolóba, össze is szedem a szemetet is rendszeresen.Aki azt állítja hogy ritkán van Dogging party vagy bukkake party az téved.Tí is az a fajta válogatós ,kocsikazós, Párocska lehettek mint a LEGTÖBB, Üdv a fórumon.
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 10:56
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.
De miért nem álltak meg??? Mit kellett volna csinálnunk??? A bénákkal nem tudunk mit kezdeni!!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 13:12
akkor a mí kiserdős pártunk jobb lett.Jó hangulat,jó szex.Parszor elmentek mellettünk ,de hát megnyugtatták hogy .már sok ilyen akció volt a gyönyörű Ypovi párral.De hát ők nem kocsikázni járnak ..Persze beszélgetéssel kezdődik,amit zí is láttatok.Jó kis este volt
Ma velencén/gárdonyi nudi környéken taliznék max 45-ig férfias pasival. Kocsiban, szabadban kalandoznék
Sziasztok! Felcsúton kalandoznék nővel vagy párral
akkor a mí kiserdős pártunk jobb lett.Jó hangulat,jó szex.Parszor elmentek mellettünk ,de hát megnyugtatták hogy .már sok ilyen akció volt a gyönyörű Ypovi párral.De hát ők nem kocsikázni járnak ..Persze beszélgetéssel kezdődik,amit zí is láttatok.Jó kis este volt
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 10:56
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.

nyulipaar

nyusziful017
Jana 2