*hölgy
Dunaújvárosból högy vagy pár esetleg van?
Kiserdő, reptér?
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Reptéren ma délutàn valaki?
Reptér 15:00?
Én is köszi a lehetőséget és a nuninyaláskor az extra nedvet a pulcsim nem uszta meg szárazon .
jó buli volt . Remek beszélgetés és a többi extra
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
jó buli volt . Remek beszélgetés és a többi extra
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ezt megerősítem,Poviék általában a kiserdőnél kezdik,kis dumcsi,hangolódás,aztán akció! Nem futkosnak jobbra,ballra,tudják miért mennek ki,közvetlen jófej páros,Móni csinos,kívánatos! Nálam ők a nyerők!!!
na azt vàrhatod,hogy Nő kimenjen.De hát türelem az jó dolog.Otz lenni még jobb
(Ez egy válasz Kicsi31 üzenetére (ma 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
aki nem áll meg azzal nehéz még beszélni is .Tí vagytok a legjobbak.Éljen Ypovi....Vigyázzunk egymásra Rövid az élet.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (ma 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:17
De miért nem álltak meg??? Mit kellett volna csinálnunk??? A bénákkal nem tudunk mit kezdeni!!!
Sziasztok Hölgy/Párt nemakar kinézni a Reptérhez mert akkor kimennék én is
bocsi a helyesírás ért..De este voltak a reptérnél,jó páran.Sokan kijárnak nézelődni, kocsikázni,.Én napozni szoktam kimenni a hatsó parkolóba, össze is szedem a szemetet is rendszeresen.Aki azt állítja hogy ritkán van Dogging party vagy bukkake party az téved.Tí is az a fajta válogatós ,kocsikazós, Párocska lehettek mint a LEGTÖBB, Üdv a fórumon.
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (ma 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:56
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.
De miért nem álltak meg??? Mit kellett volna csinálnunk??? A bénákkal nem tudunk mit kezdeni!!!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:12
akkor a mí kiserdős pártunk jobb lett.Jó hangulat,jó szex.Parszor elmentek mellettünk ,de hát megnyugtatták hogy .már sok ilyen akció volt a gyönyörű Ypovi párral.De hát ők nem kocsikázni járnak ..Persze beszélgetéssel kezdődik,amit zí is láttatok.Jó kis este volt
Ma velencén/gárdonyi nudi környéken taliznék max 45-ig férfias pasival. Kocsiban, szabadban kalandoznék
Sziasztok! Felcsúton kalandoznék nővel vagy párral
akkor a mí kiserdős pártunk jobb lett.Jó hangulat,jó szex.Parszor elmentek mellettünk ,de hát megnyugtatták hogy .már sok ilyen akció volt a gyönyörű Ypovi párral.De hát ők nem kocsikázni járnak ..Persze beszélgetéssel kezdődik,amit zí is láttatok.Jó kis este volt
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (ma 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:56
Tegnap este nagyon üres volt a reptér 20 óra körül. Csináltunk pár kört a csajommal, a kiserdőben nagy beszélgetések voltak. Két szép nő is volt, de amikor arra mentünk nem volt semmi. Hátul a gömb mögött akcióztunk végül ezúton is köszönjük a beszálló pasinak. Az dugást mondjuk rontotta a pár terepmotoros és quados.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Ma autos kalandra keresek egy kedves part! Reptéren? Vagy bàrhol màshol?
Szia sziasztok
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Mai nap Fehérváron egy nyugis helyen félmeztelenül fogok a kocsikba masztizni
Nőt vagy párt várok akik arra fele sétálva benyúlnának és kézzel segítenének nekem vagy ha csak nézni szeretnék az is oké!
Ápolt igényes Nőt vagy párt várok!
Diszkréció alap!
Pontos hely és idő miatt privátba keressetek!
Köszönöm!
Adtlapunkank megfelelően keresünk kalandot a mai napra Komárom-Esztergom megyében. Csak az írjon aki megfelel a keresésünknek! 35 éves korig! Köszönjük!

nyulipaar

csarli1970
Eleanori