Szerdán Győr autós találka írj rám
Holnap napközben lesz kint valaki reptérnél??
Reptér környékén kaland?
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
BudaÖrs most? Ma még?
Van helyem is
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Van helyem is
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki(k) tervez(nek) esetleg kinézni, kalandozni?
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél kaland?
Fehérvár környékén 22 óra után autós kaland?
Holnap autós kalandozókat keresek Debrecen környékéről Üdv nagyfarkú pasi
Reptérnél kaland?
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Reptér vagy Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Budaörs?
Igen kint vagyunk de csak kandurok vannak kint.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyi nudin mostanság pasi?
Nem egyszer elgondolkozom, hogy van -e értelme a GG-nek. A fórumokban évek óta ugyanazok vannak (alkalmanként új regisztrációval...) . Ráadásul tényleg elgondolkodtató, hogy valóban akarnak- (sokan) egy gyors menetet, vagy nem. Általában nem... Mert annak pl. nem látom értelmét, hogy eljön valaki egy megjelölt helyre, de ahelyett hogy odajönne és át lehetne beszélni az "igen/nem, mit" kérdést, 15-20 percig autózgat és max néz... Mivel sokunknak nincs erre időnk - lsd.adatlapom - , így feleslegesen pocsékoljuk egymás idejét. Ezért is szoktam írni: "Akkor megyek ki, ha valaki üzenetet ír, hogy jön" . Igaz ettől függetlenül alkalmanként akkor is kimegyek, ha senki nem jelez, de ez az exhibicionista énem miatt van. De ettől még nem lesz szex sem orálisan, sem análisan és mindenki kielégülés nélkül/hiányérzettel távozik. Szvsz. érdemes átgondolni, amit írtam.
sziasztok, 11. ker. kondorosi út végénél / árasztó-part környékén hölggyel randiznék estefelé...
Sziasztok,
Páromról
Küldök szex videokat, megbeszélés szerint…
Páromról
Küldök szex videokat, megbeszélés szerint…
Lessz ott elég pasi...... Rajtam kívűl...
(Ez egy válasz Vadockáék üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 16:40
Sziasztok!!
Ma este 7 óra kinézünk a reptérhez ha az időjárás nem romlik el.Esetleg pár tervez kijonn??
PÁR ÉS NEM PASI.
Ma este 7 óra kinézünk a reptérhez ha az időjárás nem romlik el.Esetleg pár tervez kijonn??
PÁR ÉS NEM PASI.
A legjobbak..Mint mindig is.
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 26. vasárnap 13:30
Igen ezt megerősítem,Poviék általában a kiserdőnél kezdik,kis dumcsi,hangolódás,aztán akció! Nem futkosnak jobbra,ballra,tudják miért mennek ki,közvetlen jófej páros,Móni csinos,kívánatos! Nálam ők a nyerők!!!
Pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük.
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi

nyulipaar

gaborr79