Ma ott folytatjuk ahol tegnap abba hagytuk. Külön köszönet tegnap a " büfé kocsinak".
Szandra kicsit sokat ivott, Őt kellett vigasztalni a végén.
(Ez egy válasz Avios üzenetére (2026. 05. 02. szombat 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ági mi írtunk neked prívátban, de nem válaszoltál!
Pedig mi elég tartalmas színvonalas bulikat, partikat csinálunk. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 01. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig mi elég tartalmas színvonalas bulikat, partikat csinálunk. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 01. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismételten szuperul sikerült . Köszönöm a lehetőséget! Best!!!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 11 és dél között valaki Pécelen egy autós masztira?
Párommal “kukkolnánk”egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal egy kis ideig ,utána velem együtt párom mellére vernénk a farkunkat. Buvóhelyen is lehetséges .
Gödöllőtől kb 12 percre
Gödöllőtől kb 12 percre
Találkozhatunk.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 01. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szivesen felugranèk ez merre van?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 01. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki szépvölgyi?
Kb 30 -40 perc múlva ,Párommal “kukkolnánk”egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Buvóhelyen is lehetséges . Párom lehet az én cerkámat verné közben! !
Gödöllőtől kb 12 percre
Gödöllőtől kb 12 percre
Komám!
Hajléktalanokkal igénytelen , egy életre ki rohadt fogúakkal nem foglalkozok.
Legyen az cicababa vagy kigyúrt habiszti.
Csak akkor van ott valaki is ha le egyezted vele.
Képküldést akart valaki .Én meg nem küldtem!
És mivel nem írt utána időben senki.Nem voltam kint. Melózok közben! És nincs időm valakire is órákat várni. Mert nekem pénzben idő kiesés!
Láttam reptér vége is elég dús volt.
Holnap kíváncsi leszek lesz -e kint valaki?
Mert ma akik hatalmasat élveztek holnap gondolom pihennek. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 18:28
Hajléktalanokkal igénytelen , egy életre ki rohadt fogúakkal nem foglalkozok.
Legyen az cicababa vagy kigyúrt habiszti.
Csak akkor van ott valaki is ha le egyezted vele.
Képküldést akart valaki .Én meg nem küldtem!
És mivel nem írt utána időben senki.Nem voltam kint. Melózok közben! És nincs időm valakire is órákat várni. Mert nekem pénzben idő kiesés!
Láttam reptér vége is elég dús volt.
Holnap kíváncsi leszek lesz -e kint valaki?
Mert ma akik hatalmasat élveztek holnap gondolom pihennek. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért ott mi van? Hajléktalanok meg
dr
vannak ott is az erdőben! Azokkal szoktsl ott lenni haverkodni?
alf
og alf
os alf
ok
Valaki most bp és környéke?
Szia merre?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 01. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szívesen tenném.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 01. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki autós kaland?
Valóban az volt, örülök, hogy megismerkedhettem veletek, egy élmény volt
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Van tartalék már
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs duplán benéztem. (Nem zöld, és páros napot tartotok)
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A pulcsi is megúszta.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 20:50
Köszönöm lehetőséget a mai napon is , hatalmas élmény volt ismét . Super páros vagytok
Köszönöm lehetőséget a mai napon is , hatalmas élmény volt ismét . Super páros vagytok

nyulipaar